HomeMAGAZINCâţi bani iau vedetele pentru a participa la emisiuniile tv! (sondaj)

Câţi bani iau vedetele pentru a participa la emisiuniile tv! (sondaj)

Credeati ca vedetele presteaza in emisiuniile de televiziune gratis? V-ati inselat ! Radar de Media va prezinta tarifele percepute de cele mai cunoscute vedete care se perinda pe micile ecrane.

Preturile variatza in functie de post si de emisiune.Pentru o participare intr-o emisiune la OTV, vedetele cer mai multi bani, probabil pentru as acoperi prejudiciul de imagine.

In schimb la un post precum Antena 1, tarifele scad. De asemenea , sunt si emisiuni unde vedetele vin de buna voie ! In cazul emisiunii Happy Hour de la ProTv, artistii se inghesuie sa participe datorita ratingului pe care reuseste sa-l atinga Maruta.

Insa, daca ar fi sa vorbim de emisiunea „Dansez pentru tine”, ratingul nu este suficient pentru ca artistii sa evolueze pe gratis. Onorariul pe care il incaseaza vedetele de la televiziunea lui Sarbu, variaza intre 15.000 si 20.000 de mii de euro, in functie de gradul de popularitate al vedetei.

Si cand vine vorba de TVR „starletele noastre” renunta la pretentii, fiind vorba de televiziunea publica.

La Antena 1, vedetele care vin la “Acces Direct” sau la reality show-uri (Aruncati din tren, Bun de cinste, Te pui cu blondele etc) sunt platite cu sume intre 100 si 400 de euro. Totul se negociaza in functie de prestatia artistilor.

Lavinia – 200 euro

Stana Izbasa – 300 euro

Alina (Heaven) – 300

Nico – 100 euro

Kamara-  100 euro

Daniela Gyorfi – 200 euro

Mihai Traistariu  – 200 euro

Gabriel Cotabita – 200 euro

Loredana Groza – 500 euro

Ce vedeta din Romania merita platita pentru aparitiile tv?

View Results

Loading ... Loading ...

Dupa cum va spuneam, preturile sunt mai ridicate la OTV, spre exemplu pentru emisiunea 100% Adevarat, vedetele percep tarife duble fata de sumele pe care le incaseaza la emisiuniile de la Antena 1.

In schimb Oana Zavoranu sustine ca nu platea vedetele ca sa vina in emisiunea “Oana Zavoranu Show” pe care o realiza la OTV.  Probabil, acesta era si motivul pentru care Oana avea numai  invitati  de mana a doua.

Ovidiu Lipan Tandarica si Fanfara 10 prajini – 2000 euro

Marina Voica – 400 euro

Victor Socaciu – 1000 euro

Gheorghe Zamfir – 1000 euro

Gabriel Cotabita – 400 euro

Lavinia – 200 euro

Mihai Treistariu – 400 de euro

Luminita Anghel – 500 de euro

Daniela Gyorfi – 400 de euro

Pheonix – 2000 euro

Taraful din Clejani – 1000 euro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comments
  • pe gratis

  • pentru as acoperi ???
    as???

Lasă un răspuns