HomeALL MEDIAStudiou nou pentru Observatorul Antena 1 şi un nou Project Manager, Catinca Marinescu

Studiou nou pentru Observatorul Antena 1 şi un nou Project Manager, Catinca Marinescu

O nouă înfăţişare pentru Observatorul de la Antena 1. 

Catinca Marinescu va ocupa funcția de Project Manager pentru Observator, principalul program de știri al Antenei 1. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul marketing-ului, Catinca va dezvolta strategia de relansare și, alături de echipa Observator, va upgrada structura de conținut a programului de știri.

 

Studiouri noi, grafică nouă și sisteme tehnice la cel mai înalt nivel vor susține transformările pe care Observatorul le va suferi în următoarea perioadă.

 

Catinca Marinescu: „Am făcut marketing pentru clienți, am făcut marketing pentru propriul business, am acoperit foarte multe domenii, dar în televiziune mă simt cel mai bine și niciodată în viața mea nu am refuzat un challenge. Observatorul este un proiect ambițios, cu schimbări nu doar la nivel de conținut, ci și în ceea ce privește componenta vizuală și echipamentele tehnice, un proiect care are nevoie de timp pentru dezvoltare și implementare, dar un proiect care are din start avantajul de a fi susținut de o super echipă!”

 

Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central European Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

 

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns