HomeLIFE STYLEArestarea lui Becali = Amenzi CNA

Arestarea lui Becali = Amenzi CNA

OTV, ANTENA 3 SI REALITATEA TV AMENDATE DE CNA !becali-arest

CNA a aplicat amenzi in valoare totala de 25.000 lei, in cadrul sedintei de marti, pentru nerespectarea pluralismului de opinie, impartialitatii si a dreptului la viata privata a unor persoane, in timpul unor emisiuni, care au relatat arestarea lui Becali.

Raportul de monitorizare din intervalul 2-5 aprilie, dezbatut in cadrul sedintei, a dus la sesizarea unor nereguli in prezentarea informatiilor despre cazul omului de afaceri Gigi Becali.

Postul de televiziune OTV, avandu-l ca moderator pe Tudor Barbu, l-a invitat in emisiunea „Se intampla acum”, de pe 2 aprilie, pe Corneliu Vadim Tudor, lider al partidului Romania Mare. Moderatorul nu a combatut opiniile exprimate de acesta, incalcandu-se astfel, in cursul discutiilor, dreptul la intimitate al judecatoarei care a decis arestarea lui Gigi Becali.

Ca urmare a acestor nereguli, postul OTV a fost amendat cu 10.000 lei. Tot in cadrul emisiunilor difuzate de postul OTV, finantatorul clubului Steaua a fost prezentat, in repetate randuri, cu mainile incatusate, incalcandu-se, astfel, dreptul la propria imagine. In plus, populatia a fost instigata sa vina si sa faca presiuni asupra organelor abilitate, pentru a-l elibera pe Gigi Becali din arest.

De asemenea, in cadrul buletinelor de stiri difuzate de Antena 3, s-a constatat nerespectarea principiului impartialitatii, lipsa pluralismului de opinie si prezentarea unor acuzatii formulate de un invitat al emisiunii, fara a se tine cont de deciziile enuntate de tribunal, incalcandu-se astfel dreptul la informare corecta. Pentru acest motiv, postul Antena 3 a primit o amenda in valoare de 7.500 lei.
Printre posturile de televiziune amendate in cursul sedintei de marti a CNA se numara si Realitatea TV, care a primit o amenda in valoare de 7.500 lei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns