HomeALL MEDIACe ar face Inna dacă ar veni sfârşitul lumii

Ce ar face Inna dacă ar veni sfârşitul lumii

Invitată miercuri în studioul Matinalilor 21, INNA le-a spus că nu crede că lumea se va sfârşi pe 21 decembrie, aşa cum se tot vorbeşte, mai ales că are de lansat un album nou.

Totuşi, dacă s-ar întâmpla, ştie exact ce ar vrea sa facă: „Aş asculta piesele pe care le aleg acum pentru al treilea album, ce va fi lansat în 2013”, album care include colaborări cu mulţi artişti cunoscuţi. Şi dacă tot a venit într-o zi de 21 la Radio 21, Inna a concluzionat că acest număr îi poartă noroc- la 21 de ani a început colaborarea cu Play& Win, a căror piesă – „Hot”, a propulsat-o pe scena internaţională. Inna a cântat în studioul Radio 21, LIVE, acustic, noua sa piesă, „J’adore”, care speră să devină hit, la fel ca „INNDIA” – piesă ce se află în toate topurile radiourilor.

La capitolul planuri de viitor, artista a mărturisit că ar vrea să cânte cu Smiley. Adoră piesa lui, „Dead Man Walking” şi a încercat un cover LIVE în studioul Radio 21. Şi-ar dori o colaborare cu Smiley, la o piesă la fel de bună ca aceasta. „Poate Smiley ne promite un featuring – mie şi lui Dj ANDI, că de mult îl aştept să cânte şi cu vocea, lumea nu ştie că el cântă, dar eu l-am auzit!”, a spus Inna.

Cantareata este la fel de încrezătoare în dragoste şi la fel de naturală ca în urmă cu 4 ani, când s-a lansat la Request 629, alături de Dj Andi şi Liviu Hodor. „Vreau ca oamenii să mă vadă şi să mă ştie naturală. Vreau să fac lucruri greşite; nu cred că trebuie să fii perfect în viaţă”, a marturisit artista.

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns