HomeALL MEDIACe-i in gusă nu-i si-n capusa romanilor, in Apropo TV cu Andi Moiescu la PRO TV

Ce-i in gusă nu-i si-n capusa romanilor, in Apropo TV cu Andi Moiescu la PRO TV

Sa fie ipocrizia o noua moda la romani? Sa fie ea aceea care-i face pe unii romani sa nu recunoasca nici in ruptul capului ca le plac anumite lucruri, doar pentru ca asta n-ar da bine in ochii celorlalti? Sa fie tocmai ipocrizia de vina atunci cind unii romani se dau de ceasul mortii sa para altceva decit sint in realitate si-si ascund gusturile de cei din jurul lor?

Tiganii sint o natie de oameni talentati, cu singe apring prin vene, de care talentul artistic pare sa se tina scai. Nu de putine ori nume de cintareti, actori, regizori rromi au facut inconjurul lumii si au stirnit ropote de aplauze. Unii ii hulesc, altii ii iubesc. Stirnesc sentimente controversate, dar putini sint cei care spun exact ce gindesc despre ei. Romanii care-i iubesc n-ar recunoaste nici in ruptul capului ca le place sa le asculte muzica, sa le vada filmele, sa le admire masinile.

Apropo Tv din 17 octombrie face o radiografie la singe a reactiilor pe care le stirneste filonul rrom in rindul romanilor si trage o concluzie surprinzatoare: romanul s-a nascut poet, dar nici ipocrizia nu-i e chiar straina! Silviu Petcu de la Land of Jokes, Dragoş Bucurenci şi Simona Macovei sunt comentatorii ediţiei din 17 octombrie. Puya, cel care are o relaţie de peste patru ani cu Melinda, o tânără de etnie rromă, ce de curând i-a dăruit şi o fetiţă, ţine isonul celor trei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

No comments

Lasă un răspuns