HomeALL MEDIACe vor Antonia şi Anda Adam să le aducă Moş Crăciun

Ce vor Antonia şi Anda Adam să le aducă Moş Crăciun

A fost sărbătoare astăzi în studioul Radio 21: a fost ultima emisiune a Matinalilor din acest an, ziua Apocalipsei, dar şi ziua în care, după calendarul Maya Radio 21 împlineşte 18 ani, iar după calendarul Gregorian  16 ani.

Printre vedetele care au vrut să înceapă ziua apocalipsei alături de Matinalii 21 a fost şi Antonia- deşi este extrem de răcită, ea i-a colindat pe Matinalii 21 în limba engleză. După ce-a ascultat “Sweet Baby” live, D Dinculescu, gazda emisiunii, i-a spus Antoniei că vrea s-o asculte de fiecare dată când e răcită, pentru că e senzaţională şi senzuală.

Artista le-a spus matinalilor că în această perioadă are mari emoţii: “Merg la repetiţii pentru finala Vocea României”. Asta nu o împiedică să-l aştepte cu nerăbdare pe Moş Crăciun:”Nu-mi doresc de la Moşul decât sănătate şi  poate o maşină albastră”.

Anda Adam, prezentă şi ea în studio azi dimineaţă, speră să primească un pian de Sărbători: “Imi doresc de mică un pian şi un cal. Anul ăsta sper să primesc măcar pianul.”

Pentru a nu mai da apă la moară tabloidelor, Anda a afirmat că îşi va petrece sărbătorile cu D Dinculescu, cu care s-a tot întâlnit în ultima vreme. El  i-a promis că-i va pregăti micul dejun, să o convingă că e bărbatul potrivit.

“ANDA + MANUEL = LOVE” a spus amuzată artista, după ce a cântat live un colind celebru – Jingle Bell Rock!

Şi băieţii de la Deepcentral  s-au trezit dis de dimineaţă să-i colinde pe Matinalii 21, prilej cu care şi-au amintit de copilărie: “Cel mai mare câştig la colindat a fost un sac de covrigi” a povestit Doru.

Doru şi George au cântat live cea mai noua piesă a lor “O stea” colinde bănăţene.

A fost ultime emisiune a Matinalilor 21 din acest an. Manuel DinculescuDJ AndiOrlando şi Anca Maco revin cu forţeproaspete în ianuarie.

Lasa un comentariu aici!

Written by

gloria.antonescu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns