Connect with us

ALL MEDIA

Ce vor Antonia şi Anda Adam să le aducă Moş Crăciun

Published

on

A fost sărbătoare astăzi în studioul Radio 21: a fost ultima emisiune a Matinalilor din acest an, ziua Apocalipsei, dar şi ziua în care, după calendarul Maya Radio 21 împlineşte 18 ani, iar după calendarul Gregorian  16 ani.

Printre vedetele care au vrut să înceapă ziua apocalipsei alături de Matinalii 21 a fost şi Antonia- deşi este extrem de răcită, ea i-a colindat pe Matinalii 21 în limba engleză. După ce-a ascultat “Sweet Baby” live, D Dinculescu, gazda emisiunii, i-a spus Antoniei că vrea s-o asculte de fiecare dată când e răcită, pentru că e senzaţională şi senzuală.

Artista le-a spus matinalilor că în această perioadă are mari emoţii: “Merg la repetiţii pentru finala Vocea României”. Asta nu o împiedică să-l aştepte cu nerăbdare pe Moş Crăciun:”Nu-mi doresc de la Moşul decât sănătate şi  poate o maşină albastră”.

Anda Adam, prezentă şi ea în studio azi dimineaţă, speră să primească un pian de Sărbători: “Imi doresc de mică un pian şi un cal. Anul ăsta sper să primesc măcar pianul.”

Pentru a nu mai da apă la moară tabloidelor, Anda a afirmat că îşi va petrece sărbătorile cu D Dinculescu, cu care s-a tot întâlnit în ultima vreme. El  i-a promis că-i va pregăti micul dejun, să o convingă că e bărbatul potrivit.

“ANDA + MANUEL = LOVE” a spus amuzată artista, după ce a cântat live un colind celebru – Jingle Bell Rock!

Şi băieţii de la Deepcentral  s-au trezit dis de dimineaţă să-i colinde pe Matinalii 21, prilej cu care şi-au amintit de copilărie: “Cel mai mare câştig la colindat a fost un sac de covrigi” a povestit Doru.

Doru şi George au cântat live cea mai noua piesă a lor “O stea” colinde bănăţene.

A fost ultime emisiune a Matinalilor 21 din acest an. Manuel DinculescuDJ AndiOrlando şi Anca Maco revin cu forţeproaspete în ianuarie.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending