HomeBREAKING NEWSCea de-a treia și ultima dezbatere televizată Clinton-Trump, in direct, in Romania, la DIGI 24

Cea de-a treia și ultima dezbatere televizată Clinton-Trump, in direct, in Romania, la DIGI 24

A treia și ultima dezbatere dintre candidații la președinția SUA, Donald Trump (republican) și Hillary Clinton (democrată), se va desfășura miercuri seară, ora locală, în Las Vegas (statul Nevada) și este de așteptat ca ea să fie urmărită de un număr mare de telespectatori, chiar dacă de-a lungul timpului a treia dezbatere prezidențială din Statele Unite a fost cea mai puțin interesantă, comentează miercuri DPA, citat de Agerpres.

Dezbaterea va fi difuzata in Romania la postul de televiziune DIGI 24, in noaptea de miercuri spre joi de la ora 4:00.

 

Motivul pentru care această confruntare finală dintre cei doi candidați la Casa Albă ar putea fi o excepție îl reprezintă acuzația lui Donald Trump potrivit căreia echipa de campanie a lui Hillary Clinton, media și sistemul politic complotează pentru a ‘falsifica’ scrutinul din 8 noiembrie.

Candidatul republican afirmă că aceste alegeri vor fi manipulate întrucât în presă s-a scurs o înregistrare video din 2005 în care el apare făcând comentarii, împreună cu o vedetă de televiziune, despre pipăirea și sărutarea femeilor fără consimțământul lor.

 

Foto Credit: The Atlantic

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns