HomeLIFE STYLECea mai amuzantă piesă a anului, cadoul Mandinga pentru 8 martie

Cea mai amuzantă piesă a anului, cadoul Mandinga pentru 8 martie

Dacă toată lumea alege să marcheze ziua de 8 martie tradițional, cu un buchet de flori, Mandinga a preferat să facă un cadou neobișnuit anul acesta. Vineri dimineață, Mandinga a lansat pe pagina de Facebook a trupei cea mai amuzantă piesă din 2013 – The Mac Mac Song.

O piesă într-un stil neobișnuit pentru Mandinga, în care Chupi preia controlul și devine ”Vocea Mac Mac”. Cu versuri ușor de reținut și mai ales amuzante, ”The Mac Mac Song” se vrea o evadare din cotidian, departe de griji și probleme, într-o lume în care zâmbetul vine în mod natural pe chipul oricui.

Surpriza pentru fani făcută pe pagina de facebook Mandinga marchează și lansarea propriului label de producție al trupei – Happiness Production.

„Mandinga – Playing happiness. E modul în care ne-am redefinit anul trecut și de atunci orice facem pornește de la această idee. Prin Happiness Production vrem să aducem noi idei prin care să-i facem pe fanii noștri să zâmbească mai mult și să se bucure de fiecare zi din viața lor”, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.

„The Mac Mac Song nu este o schimbare de stil Mandinga. Este o surpriză amuzantă pe care am vrut să o facem fanilor noștri pe Facebook într-o zi specială. Înainte să ne suim în avion pentru a merge în turneul din Azerbaidjan și Turcia, am vrut să le lăsăm fanilor din țară o piesă care să-i facă să se simtă bine și să le amintească să împartă bucurii celor dragi”, declară Chupi.

The Mac Mac Song este o coproducție Good Music Records și Happiness Production. Piesa poate fi ascultată exclusiv pe pagina de Facebook Mandinga și pe canalul de Youtube al trupei.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns