HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCea mai longevivă emisiune de divertisment, CRONICA CÂRCOTAŞILOR, în grila PRIMA TV

Cea mai longevivă emisiune de divertisment, CRONICA CÂRCOTAŞILOR, în grila PRIMA TV

REVENIRE: Cronica Cârcotașilor, revine cu forțe proaspete la Prima TV miercuri, 14 septembrie.

Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Cârcotașul suprem, Șerban Huidu ne spune despre noul sezon: “Cronica merge înainte și intră în al 34-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depășească. Apropo de Teleenciclopedia! Veți vedea că la lansare avem o idée interesantă despre Carcotasus Amuzantus Lolus Omfg-us care din cretacic face emisiuni de opinii.”

 

Cârcotașa Ioana Petric ne spune că acest sezon de Cronica Cârcotașilor aduce nou faptul că ea este blondă și că: “ Șerban sper să își ia un costum nou până la filmări, Dezbră a adus bonul de decont pentru Facebook, bebelușele au adus un dublu ștecher întors cu zucahara înainte, Alexa a venit cu o rețetă nouă de salată cu ruccola, Gabi a învățat araba,  Orlando și-a luat cățel…na, după posibilități.

Fiecare a adus ce a putut, să ne poarte noroc.” În acest timp Codruț Kegheș alias Dezbăcatu’ne spune despre reîntâlnirea cu echipa:” Revederea e un prilej de bucurie și de stat până dimineață prin diverse locuri unde se consumă ceai, apă și facem tot să le fie bine cârcotașilor ce stau în fața televizoarelor miercurea la 20:30.”

cronica carcotasilor prima tv

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 33 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 14 septembrie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

 

Foto Credit: AgaPhoto

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns