HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCea mai longeviva emisiune de la PRO TV, APROPO TV, revine în grila de toamnă

Cea mai longeviva emisiune de la PRO TV, APROPO TV, revine în grila de toamnă

Apropo TV, una dintre cele mai longevive emisiuni, se întoarce cu sezonul 24, care debutează duminică, 11 septembrie, de la 13:05.

 

Ce vedem in noul sezon?

Revin, cu această ocazie, rubricile lansate sezonul trecut. TrendBox – un serial cu invitați în studio, dedicat trendurilor tehnologice, și nu numai, care ne ajută să înțelegem mai bine în ce lume complicată și costisitoare trăim. În prima ediție, tema de discuție va fi jocul Pokemon Go.

101 Locuri – un serial de travel românesc, de colecție, va prezenta duminica viitoare Cetatea Devei, locul de unde plecau pe vremuri antrenorii noștri de aur și varii campioane absolute la gimnastică. Totul cu ocazia unei întrebări recente, rămase încă fără răspuns: de ce nu facem muzeu din Centrul Olimpic de la Deva?

Se întorc, de asemenea, rubricile îndelung consacrate. Pubfather – clasicul segment dedicat publicității, susținut de Andi Moisescu și invitații săi. În prima ediție a acestui sezon aceștia vor discuta despre Cumințenia Pământului și proverbiala noastră generozitate scoțiană.

 

Next Gen este o rubrică dedicată artiștilor din noua generație. Primul din acest sezon va fi actorul Silviu Gherman, unul dintre cei mai interesanți youtuberi ai momentului.

Genericul Colecțiile Apropo TV reunește dezbaterile emisiunii, pe bază de controverse, umor și invitați celebri.

Primul pe listă este folclorul românesc neobișnuit de nou, care include un hit despre pizza lui tanti Mița și un fel de melodie dedicată unui primar care, din rațiuni cel mai probabil electorale, a dat internet la tot satul.

 

Duminica, de la 13:05, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns