HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCea mai tanara campioana romanca la echitatie vine in aceasta sambata in emisiunea Danei Rogoz

Cea mai tanara campioana romanca la echitatie vine in aceasta sambata in emisiunea Danei Rogoz

Este un motiv de mandrie pentru toti romanii, iar reusitele si premiile ei sunt pretextul Danei Rogoz pentru a o cunoaste mai bine si pentru a o invita in aceasta sambata, de la ora 20:30, la “De Suflet”.

Anne Marie Bontea are doar 10 ani, este campioana nationala la echitatie si a adus Romaniei si premii internationale. Telespectatorii ProTv International vor ramane uimiti de pasiunea cu care fetita vorbeste despre un hobby inceput la 2 ani si jumatate, cand s-a urcat prima data pe cal si nu a mai vrut sa coboare.

Intrebata daca nu i-a fost niciodata frica si de cate ori a cazut de pe cal, Anne spune cu zambetul pe buze ca “da, am cazut de multe ori si o sa mai cad. Dar asta nu ma sperie deloc”.

Cu o vointa de fier, micuta va povesti cum a trecut si peste accidentari mai serioase, si pentru ca nu ar renunta la acest sport pentru nimic in lume, i se pare foarte usor sa imbine performanta cu lectiile de la scoala.

Ce antrenamente face, ce ritual are inaintea fiecarei competitii, ce le spune cailor cu care participa la concurs, si mai ales ce planuri ambitioase are, telespectatorii vor afla in aceasta sambata, la “De Suflet”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns