HomeLIFE STYLE"Cearta-n bucate", reality show gastronomic la Prima Tv

"Cearta-n bucate", reality show gastronomic la Prima Tv

Din 6 octombrie, doctorul Alin Popescu si maestrul bucatar Mariana Petre revin in al doilea sezon al emisiunii “Cearta-n bucate”, pentru a va convinge sa va schimbati obiceiurile alimentare nesanatoase!

Cum “dragostea trece prin stomac”, cei doi specialisti vor incerca sa ofere retete ingenioase si solutii pentru a indrepta carentele alimentare ale familiei, dar vor dezvalui si mici secrete ale reusitei in relatia de cuplu, plecand de la adoptarea unui stil de viata echilibrat.
Autor a numeroase studii de specialitate, doctorul Alin Popescu este specialist in medicina sportiva cu multiple preocupari in domeniul nutritiei si medicul oficial al Academiei Nationale de Rugby.
Dr. Alin Popescu este medic specialist in medicina sportiva din ianuarie 2007.
In 2002 (juniori), 2003 (tineret) si 2004 – 2007 (seniori), s-a ocupat (si) de meniurile echipelor nationale de rugby ale Romaniei. Sustine cursuri de nutritie pentru sportivi, in cadrul Academiei Nationale de Rugby.
De peste 4 ani, doctorul Alin Popescu scrie articole pe teme de nutritie pentru diverse reviste de specialitate.
Autor a doua lucrari stiintifice de nutritie, acceptate si sustinute la congrese internationale in 2008 (Congresul Mondialde Medicina Sportiva- Barcelona, noiembrie 2008 si Congresul Balcanic de Medicina Sportiva- Bucuresti, octombrie 2008), doctorul Alin Popescu ofera si consultatii de nutritie sportiva.
Maestrul bucatar Mariana Petre are o experienta de 25 de ani la cele mai renumite restaurante din Bucuresti si a obtinut premii la importante concursuri gastronomice, printre care un loc II in Europa.
Pasiunea ei pentru bucatarie se imbina cu cea pentru artele plastice, asa ca nu e de mirare ca mancarurile preparate de ea sunt adevarate opere de arta.
“O mancare sanatoasa se bazeaza pe armonie intre alimente. A schimba stilul de alimentatie intr-unul sanatos, nu inseamna neparat sa renunti la alimente, ci sa inveti sa le folosesti corect. Rolul meu in aceasta emisiune este de a va invata sa gatiti sanatos si gustos. In plus, dand un aspect placut preparatelor, va veti schima mai usor stilul de viata, intr-unul echilibrat”.
Distrati-va la “Cearta-n bucate”, din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 19:30, pentru ca la Prima TV “We Love to Entertain You”!
www.prima.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns