HomeTELEVIZIUNESerialeCei mai multi romani s-au distrat joi seara cu “Las Fierbinti”, serialul, lider de audienta!

Cei mai multi romani s-au distrat joi seara cu “Las Fierbinti”, serialul, lider de audienta!

 

Aventurile primarului Vasile (Gheorghe Ifrim) aflat in cautarea prefectului din judet, dar si pataniile lui Celentano (Adrian Vancica) cu strutii au fost pe placul celor mai multi telespectatori joi seara, astfel ca Pro Tv a fost din nou lider detasat de audienta cu serialul “Las Fierbinti”.

 

14,3 puncte de rating si 32,8 % cota de piata a inregistrat Pro Tv pe publicul sau tinta in minutul de maxima audienta, 21.21, atunci cand Antena 1 atingea valori de aproape trei ori mai mici, respectiv 5,6 puncte de rating si 12,8 procente din cota de piata.

“Las Fierbinti” a fost joi seara lider absolut de audienta pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a condus cu o audienta medie de 10,3 puncte de rating si 26,6 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 avea doar 4,5 puncte de rating si 11,6 % cota de piata.

 

Raportul se pastreaza si la nivelul publicului din mediul urban, cu Pro Tv lider de audienta cu o medie de 8,3 puncte de rating si 18,9 % cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 4,3 puncte de rating si 9,7 % cota de piata. La nivelul intregii populatii a tarii, “Las Fierbinti” nu a avut rival, astfel ca Pro Tv a fost lider cu 8,4 puncte de rating si 19,1 % cota de piata, urmat de programele Antenei 1 cu 4,4 puncte de rating si 10,1 % cota de piata.

Lasa un comentariu aici!

Written by

laura.anton@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns