HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCel de-al doilea sezon “MasterChef” revine la Pro Tv din 5 martie

Cel de-al doilea sezon “MasterChef” revine la Pro Tv din 5 martie

Cine e nerabdator sa prinda din nou gustul competitiei are motive de bucurie pentru ca asteptarea a luat sfarsit: din 5 martie “MasterChef” revine la Pro Tv cu cel de-al doilea sezon. In fiecare marti de la ora 20.30 cea mai tare competitie culinara a bucatarilor amatori va pune din nou pe jar concurenti dornici sa isi etaleze talentul gastronomic, dar si puterea de munca si inventivitatea. Cei trei chefi jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu sunt mai intransigenti si mai pregatiti ca niciodata sa adulmece talentele culinare, sa dea verdicte si sa testeze la maximum rezistenta concurentilor.

Cu oameni noi si pasionati, probe spectaculoase si neasteptate, ingrediente la care concurentii nici nu se asteapta, noul sezon “MasterChef” declanseaza din nou competitia gusturilor si ii va antrena pe telespectatorii Pro Tv intr-o cursa fabuloasa a aromelor. Show-ul va debuta cu etapa preselectiilor cu juriul, in care concurentii vor avea la dispozitie o ora pentru a pregati un preparat de top pe care mizeaza in concurs si de a-l aranja si prezenta in fata juriului. Fiecare dintre acestia va pune pasiune si daruire in platingul care le poate aduce sortul “MasterChef” sau, dimpotriva, descalificarea. Drumul pana in fata juratilor va fi unul plin de emotie, mai ales ca cei trei chefi jurati nu vor face rabat de la principiile instransigente pe care le-au etalat in primul sezon.

“Avem cateva momente interesante pentru noul sezon “MasterChef”, concurenti care ne-au scos din minti si concurenti care ne-au facut sa radem, dar si concurenti care intr-adevar ne-au demonstrat ca merita sortul”, dezvaluie chef Florin Dumitrescu. “Cele mai haioase, dar si cele mai enervante sunt fara doar si poate momentele de la preselectie”, il completeaza chef Catalin Scarlatescu atunci cand vorbeste despre prima intalnire pe care ei, juratii, au avut-o cu concurentii aspiranti la un loc in bucataria “MasterChef”.

Cat despre alegerile pe care le au de facut, care nu sunt niciodata lipsite de real spectacol, chef Sorin Bontea marturiseste: “Deciziile le luam cum credem fiecare de cuviinta, dar in acelasi timp am incredere in deciziile luate de colegii mei. Avem gusturi si pareri diferite despre bucatarie, suntem chefi cu stiluri diferite, dar pana la urma in asta cred ca sta farmecul. Ne completam de minune, iar in echipa reusim sa luam cea mai buna decizie atunci cand avem de facut alegerea de a da sau nu sortul”, a incheiat acestaMasterChef

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns