HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCel de-al nouălea sezon al emisiunii România, te iubesc! a debutat în forţă, România, te iubesc! a fost lider de audienţă

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii România, te iubesc! a debutat în forţă, România, te iubesc! a fost lider de audienţă

România, blestemul pământului, „radiografia” sistemului de irigaţii făcută de Alex Dima în prima ediţie din cel de-al nouălea sezon al emisiunii România, te iubesc! a propulsat producţia în topul preferinţelor telespectatorilor.

Astfel, în intervalul 17:58 – 18:58, atunci când a fost difuzată emisiunea, ProTv a fost lider incontestabil de audienţă atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

4,6 puncte de rating şi 15,5% din cota de piaţă a înregistrat ProTv pe publicul comercial din mediul urban, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al II-lea, a obţinut 3,5 puncte de rating şi 11,5% din cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban ProTv a deţinut supremaţia, cu un rating de 4,1 puncte şi 12,3 procente din cota de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care ocupa şi de această dată locul al II-lea, cu 3,3 puncte de rating şi 9,9 procente din cota de piaţă.

Minutul de aur al emisiunii, 18:56, aduna în faţa micilor ecrane aproape 1.000.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări, iar pe publicul comercial din mediul urban înregistra 7 puncte de rating şi 22,1 procente din cota de piaţă.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.alexandru@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns