HomeDIGITALTehnologieCel mai aşteptat telefon al anului, Iphone 7, lansat oficial

Cel mai aşteptat telefon al anului, Iphone 7, lansat oficial

Gigantul Apple a lansat in San Francisco, noul iPhone 7, noul iPhone 7 Plus si noul iWatch.

Conform ADPM, noul model de smartphone a fost insa cel mai asteptat gadget al evenimentului iar dezvaluirea lui a depasit asteptarile tuturor, mai ales ca se vehicula faptul ca nu ar urma sa aduca multe noutati fata de precedentele modele iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

 

 

Iata noile caracteristici Iphone 7

 

1. Noi culori. Pe langa clasicele Silver, Gold si Pink Gold, Apple a introdus variantele Black (negru mat) si Jet Black (negru lucios)
2. Camera foto mai performanta (12 MP cea din spate, 7MP cea frontala). Un senzor mult mai bun, stabilizator de imagine si un flash mai natural, care promite fotografii mai bune, mai clare la lumina redusa (seara sau noaptea) si nemiscate.
3. Rezistent la apa. A fost eliminata mufa clasica pentru casti si introdus sistemul lightining. La fel, butonul Home a fost modificat (nu se mai apasa), astfel ca apa nu va mai patrunde prin aceste orificii.
4. iPhone 7 Plus are doua camere, una pentru apropiere si alta pentru departare, astfel ca va prezenta un sistem asemanator celui al aparatelor foto DSLR. Se va putea efectua astfel zoom optic fara a pierde din calitatea fotografiei. In plus, se vor putea efectua fotografii profesionale, cu background-ul blurat.

iphone-7-black
5. Display-ul va ramane acelasi, doar calitate HD. Nu OLED, nu 4K. Va fi insa mai luminos
6. Boxe stereo, una la baza si alta in deptul difuzorului la care ascultam cand vorbim la telefon.
7. Procesor mult mai bun, A10 si o baterie care dureaza cu 2 ore mai mult decat precedenta.
8. Casti cu fir si mufa lighning (ca cea de la incarcator). Daca doriti sa folositi castile clasice, cu mufa jack, va fi inclus un adaptor.

iphone-earpods

9. Fiecare telefon va avea in pachet si casti fara fir. Mai exact, ear pods, identice cu cele albe de pana acum, doar ca nu au fir si comunica cu device-ul prin wi-fi. Fiecare are acumulator care dureaza pana la 5 ore. Pot fi incarcate apoi introducandu-le in cutia lor ce reprezinta, in fapt, un acumulator extern.
10. Vor avea noul sistem iOS 10.
11. Vor avea capacitate de 32Gb, 128 GB sau 256 GB

 

Pretul, in Romania, este asteptat sa porneasca de la 650 euro pentru iPhone 7 (32 GB) si sa depaseasca 1000 euro pentru iPhone 7 Plus 256 GB.

 

Foto Credit: ADPM

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns