HomeMAGAZINEvenimenteCel mai atipic barbar de pe Pamant vine pe marile ecrane din 2 noiembrie intr-o animatie inspirata: Ronal Barbarul

Cel mai atipic barbar de pe Pamant vine pe marile ecrane din 2 noiembrie intr-o animatie inspirata: Ronal Barbarul

Transilvania Film il aduce pe marile ecrane din Romania din 2 noiembrie pe Ronal Barbarul – cel mai atipic barbar de pe Pamant, intr-o simpatica animatie in 2d şi 3D pentru toata familia.

Ronal Barbarul nu este interesat de lupte, cuceriri sau chefuri. Visul sau este ca toți sa il lase in pace. Insa soarta i-a hotarat un alt destin. Intr-o buna zi, Volcazar, șeful unui trib inamic, ii ia in prizonierat pe toți barbarii cu scopul de a-i sacrifica și a-i aduce ca ofranda zeilor, pentru a dobandi puterea asupra intregii lumi. In libertate ramane doar Ronal.

Acum el impreuna cu inteleptul Alibert, cu tanara razboinica Zandra și cu metrosexualul elf Elric, trebuie sa treaca multe teste, pentru a-şi elibera poporul, a dobandi increderea in forțele proprii și… pentru a cunoaștea dragostea.

Ronal Barbarul are la baza un scenariu scris de Thorbjørn Christoffersen dupa o idee care apartine celor trei prieteni ce aveau sa semneze ulterior şi regia: Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen şi Philip Einstein Lipski.

“Sursa de inspiratie pentru Ronal Barbarul a fost o fotografie din 1981 a trupei americane MANOWAR ce dezvaluia o lume a costumatiilor din piele, a capselor, a masculinitatii ostentative, și a dermatografului pentru barbati. Am vrut sa reproducem aceasta fotografie intr-un film de fantezie, in care publicul sa poata recunoaşte toate tipologiile clasice Disney, redate insa in propriul nostru stil danez in care pana şi cei mici se simt perfect confortabil sa li se vorbeasca cu maturitate şi deschidere.

Aşadar, in mod natural, celui mai neputincios i se da cea mai dura misiune posibila pentru a-i da şansa sa descopere ca adevarata forta vine din interior.

Scopul nostru a fost sa imaginam o lume in care oricine işi poate gasi locul: de la barbarii manjiti cu uleiuri la orcile pline de cercei, elfii metrosexuali sau amazoanele irezistibil de lascive, toata lumea este binevenita la bord” spune Thorbjørn Christoffersen, iar Philip Einstein Lipski completeaza: “animatia asta este despre izbavire intr-un fel, despre frumusetea prieteniilor spontane şi despre comicul din fiecare intamplare pe care in viata reala il ratam atat de des.”

Filmul de animatie a carui avanpremiera in Romania a avut loc anul acesta in cadrul celei de-a 7a editii Anim’est – Festivalul International de Film de Animatie, vine in cinematografele din tara in 3D şi 2D.

In Romania, Ronal Barbarul este distribuit de Transilvania Film şi va rula in prima saptamana in Bucureşti (Cinema City Cotroceni, Glendale, Grand Cinema Digiplex, Hollywood Multiplex, The Light Cinema), Braşov (Cityplex), Cluj (Cinema City, Odeon Cineplex), Constanta (Cityplex) şi Oradea (Hollywood Multiplex Lotus)

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns