HomeMAGAZINEvenimenteCel mai mare concert de pe litoral EUROPA FM – Live pe Plajă a adunat peste 200.000 de spectatori!

Cel mai mare concert de pe litoral EUROPA FM – Live pe Plajă a adunat peste 200.000 de spectatori!

  • Peste 200.000 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn la super-concertele Live Pe Plajă!
  • Peste 25 de artiști au urcat pe cea mai impresionantă scenă de la malul Mării Negre!
  • Muzica live a încins nisipul de pe plaja Europa FM timp de peste 18 ore!

 

Peste 25 de artiști au oferit vineri, sâmbătă și duminică, un spectacol extraordinar pentru cei peste 200.000 de spectatori. Oamenii s-au bucurat împreună de cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc.

SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, DeMoga MUSIC SHOW, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK, PROCONSUL, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au cântat cele mai iubite hit-uri ale lor pentru fanii de toate vârstele.

Andra ne-a declarat că este “cel mai frumos sentiment să vezi atât de mulți oameni care se distrează și cântă alături de tine”.

Loredana, deja veterană a spetacolului Live Pe Plajă, a mărturisit că este “o energie copleșitoare și un sentiment unic” să fii artist pe scena Europa FM.

„Am avut emoții, ca de fiecare dată când suntem în fața unui public atât de numeros.”, a fost prima reacția a băieților de la Voltaj atunci când s-a încheiat show-ul Live Pe Plajă.

Debutanți ai concertului Live Pe Plajă, trupa fenomen Carla’s Dreams a transformat plaja într-o mare de emoții. Oamenii au cântat alături de ei piese precum Acele și Sub Pielea Mea, piese care au bătut recorduri peste recorduri în topurie muzicale românești.

O premieră pentru ascultătorii Europa FM a fost seara de duminică, 31 iulie, ce a adunat la un loc, toți iubitorii muzicii rock. Cele mai îndrăgite trupe românești de rock, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS au încheiat cu energia și muzica lor cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc, Live Pe Plajă.

În fiecare seară, pe lângă artiștii anunțați, Europa FM a făcut câteva surprize fanilor și i-a adus pe scenă pe ALINA EREMIA, CONNECT-R, MIHAIL, NICOLETA NUCĂ, ALEXANDRA UNGUREANU, FELI și DAN BITTMAN.

Așadar, timp de 3 zile, emoțiile, distracția și muzica au adus împreună 200.000 de oameni pe plaja Europa FM.
Evenimentul „Live Pe Plajă” a putut fi urmărit și online. În total, în cele 3 zile de concert, s-au înregistrat peste 750.000 de vizualizări pe Facebook Radio Europa FM, pe site-ul europafm.ro și pe aplicația de smartphone Europa FM. Cu acest record, “Live Pe Plajă” a devenit cel mai urmărit concert din România pe Facebook.

Poze Live Pe Plajă 2016 (10) Poze Live Pe Plajă 2016 (9) Poze Live Pe Plajă 2016 (8) Poze Live Pe Plajă 2016 (7) Poze Live Pe Plajă 2016 (6) Poze Live Pe Plajă 2016 (1) Poze Live Pe Plajă 2016 (2) Poze Live Pe Plajă 2016 (4) Poze Live Pe Plajă 2016 (5)

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns