HomeALL MEDIACel mai mare mall din Europa s-a deschis la Londra

Cel mai mare mall din Europa s-a deschis la Londra

Cel mai mare mall din intreaga Europa, Westfield, s-a deschis joi in districtul Shepherd’s Bush, din vestul Londrei.

Centrul comercial Westfield are o suprafata utila de aproape 17,5 hectare si gazduieste o vasta gama de magazine, de la marci de mare prestigiu international, precum Prada, Chanel sau Valentino, la mai toate firmele mari americane (Apple, Nike, GAP etc.), dar si filiale de retail mai accesibile, informeaza Daily Telegraph.
Mall-ul are 256 de magazine reunite intr-un complex a carui constructie a costat 1,7 miliarde de lire sterline (2,14 miliarde de euro). In prima zi, majoritatea acestor magazine au oferit reduceri importante, responsabilii centrului luand masuri de securitate speciale pentru a face fata unei mari mase de oameni.
Westfield mai cuprinde un multiplex cu 14 cinematografe, 50 de restaurante, o sala de gimnastica, un salon de infrumusetare si tratament balnear si o biblioteca, toate adunate intr-o cladire „verde”, ecologica.
Primarul Londrei, Boris Johnson, a inaugurat personal centrul, ai carui operatori se asteapta sa primeasca anual cel putin 25 de milioane de vizitatori.

Patronul Grupului Westfield, australianul Michael Gutman, s-a declarat increzator in reusita proiectului sau, abia deschis pe fondul unei recesiuni iminente. „Nu este o perioada dezirabila, dar eu operez de 50 de ani astfel de afaceri, stiind bine ca uneori deschizi ceva in timpuri bune, iar alteori deschizi in vremuri grele. Noi am planificat totul pe termen lung”, a spus Gutman.


Sursa: Ziare.com

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns