HomeLIFE STYLECele mai bogate cupluri de la Hollywood

Cele mai bogate cupluri de la Hollywood

Beyoncé Knowles şi Jay-Z formează cel mai bogat cuplu de la Hollywood, după ce au câştigat anul trecut 129 de milioane de euro. În clasamentul realizat de “Forbes” şi  pe locul al doilea s-au situat actorii americani Will Smith şi Jada Pinkett Smith, care au obţinut, în 2007, câştiguri de 68 de milioane de euro. David şi Victoria Beckham au fost desemnaţi al treilea cel mai puternic cuplu de la Hollywood, după ce au câştigat 46 de milioane de euro anul trecut, din contracte de sponsorizări şi campanii publicitare pentru companii precum Motorola, Adidas şi Pepsi.
beyonce-jayz-emporio-armani1
Pe poziţia a patra s-au situat cântăreţii de muzică country Tim McGraw şi Faith Hill, cu 28 de milioane de euro. Cel mai mediatizat cuplu al momentului, Brad Pitt şi Angelina Jolie, s-a clasat abia pe locul al cincilea, cu 27 de milioane de euro.

Topul zece al celor mai puternice cupluri din showbiz este completat, în ordine, de regizorul Judd Apatow şi actriţa Leslie Mann (24 de milioane de euro), cântăreţii Gavin Rossdale şi Gwen Stefani (22 de milioane de euro), cântăreţul de muzică country Keith Urban şi actriţa Nicole Kidman (20 de milioane de euro), baschetbalistul Tony Parker şi actriţa Eva Longoria Parker (18 milioane de euro) şi actorii Harrison Ford şi Calista Flockhart (17 milioane de euro), scrie MEDIAFAX.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns