Connect with us

ALL MEDIA

Digi 24 și Hotnews.ro, cele mai citate surse în presa scrisă. Cum arată clasamentul pentru toate canalele media?

Published

on

Digi 24 și Hotnews.ro sunt cele mai citate surse media în presa scrisă. Raportul este realizat pe baza a 1.447 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 aprilie – 31 iulie 2016, în presa scrisă, conform unui raport Mediatrust, remis, RADAR DE MEDIA

Digi24 conduce topul general al celor mai citate surse media cu 253 mențiuni în presa scrisă. Locul doi este ocupat de Hotnews.ro şi Antena 3 cu 129 mențiuni, urmate de RomâniaTV cu 111 mențiuni.

 

În perioada 1 aprilie – 31 iulie, ProTV a înregistrat 98 mențiuni în presa scrisă. Postul de televiziune B1TV este în top cu 91 de mențiuni. Realitatea TV a înregistrat 73 de mențiuni în perioada analizată, TVR1 este în top cu 45 de mențiuni, iar Ziarul Financiar cu 39 mențiuni.

Antena 1 ocupă locul 10 cu 34 mențiuni. DcNews.ro a înregistrat 32 mențiuni, Ziare.com are 30 mențiuni. Paginademedia.ro este în top cu 26 de menţiuni, iar Cancan.ro a înregistrat 25 mențiuni. Forbes are 24 mențiuni, urmat de Europa FM cu 22 menţiuni. Evenimentul Zilei are 21 menţiuni, iar Wowbiz.ro, 20 menţiuni.

Kanal D ocupă aceeași poziție cu RFI şi Rtv.net cu câte 16 mențiuni fiecare. Adevărul a înregistrat 15 mențiuni în presa scrisă, iar Capital 13 mențiuni. Jurnalul Naţional este în clasament cu 11 mențiuni, urmat de Ştirileprotv.ro şi Zf.ro cu câte 10 mențiuni fiecare. Urmează România Liberă, Libertatea, Realitatea.net şi Wallstreet.ro cu câte 9 mențiuni fiecare.
top surse media - grafic media trust

Topul celor mai citate publicații print este condus de Ziarul Financiar cu 39 mențiuni, urmat de Forbes cu 24 mențiuni și Evenimentul Zilei cu 21 mențiuni. Adevărul este în topul celor mai citate publicații print cu 15 mențiuni, Capital cu 13 mențiuni, Jurnalul Național a înregistrat 11 mențiuni, iar Libertatea 9 mențiuni. România Liberă a înregistrat 9 mențiuni, iar Click are 3 menținui și Business Magazin 2 mențiuni.

 

La categoria celor mai citate posturi de televiziune, primul loc este ocupat de Digi24 cu 253 de mențiuni în presa scrisă. Pe locul doi se află Antena 3 cu 129 de mențiuni, urmată de RomâniaTV cu 111 de mențiuni. Pro TV este pe locul patru cu 98 mențiuni. B1 TV este în top cu 91 de mențiuni, Realitatea TV a înregistrat 73 de mențiuni, iar TVR 1 cu 45 mențiuni. Antena 1 a înregistrat în perioada 1 aprilie – 31 iulie 2016, 34 mențiuni, Kanal D – 16 mențiuni, iar TVR2 , 6 mențiuni.

 

Europa FM este cel mai citat post de radio în presa scrisă cu 22 mențiuni. RFI este pe locul doi cu 16 mențiuni, urmat de România Actualități cu 6 mențiuni. Radio21 şi RadioZU sunt în clasament cu câte 5 mențiuni fiecare.

 

Hotnews.ro ocupă prima poziție în topul celor mai citate publicații online cu 129 mențiuni. Locul doi este ocupat de DcNews.ro cu 32 de mențiuni. Ziare.com ocupă locul 3 cu 30 mențiuni. Paginademedia a înregistrat în perioada analizată 26 mențiuni. Cancan.ro este în top cu 25 mențiuni. Wowbiz.ro a înregistrat 20 mențiuni și este urmat de Rtv.net cu 16 mențiuni. Stirileprotv.ro – 10 mențiuni, Zf.ro a înregistrat 10 mențiuni, Realitatea.net – 9 mențiuni, Wallstreet.ro – 9 menţiuni. Evz.ro și Adevarul.ro au avut câte 7 mențiuni fiecare. Gsp.ro – 6 mențiuni, Pressalert.ro și Libertatea.ro cu 5 mențiuni, Capital.ro – 4 menţiuni, Pressone.ro şi Gandul.info – 3 menţiuni fiecare, Jurnalul.ro şi Dailybusiness.ro – 2 menţiuni fiecare.

 

În topul publicațiilor de business se află Ziarul Financiar cu 39 mențiuni. Forbes se află pe locul doi cu 24 mențiuni înregistrate, urmat de Capital cu 13 mențiuni și Zf.ro cu 10 mențiuni. Wallstreet.ro are 9 mențiuni, urmat de Capital.ro cu 4 mențiuni. Dailybusiness.ro şi Business Magazin au înregistrat fiecare câte 2 menţiuni.

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

Programe TVR, difuzate de un post tv fără acordul televiziunii publice

Published

on

Televiziunea Română a constatat faptul că Cinemaraton difuzează producţii TVR fără acordul postului public, încălcând legislaţia în domeniu. De asemenea, grila de programe a postului Cinemaraton este alcătuită în mod preponderent din producţii ale postului public de televiziune, în condiţiile în care Televiziunea Română nu a primit o solicitare în acest sens.

 

Printre producţiile difuzate fără acordul TVR se numără: „Memorialul Durerii – Mişcările studenţeşti din 1956”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Bucureştilor (2) – Biserica Ienei”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Canalul Morţii”, realizator Lucia Hossu Longin; „Memorialul Durerii – Mircea Dinescu”, realizator Lucia Hossu Longin; „Reconstituiri – Ministerul Adevărului”, realizator Lucia Hossu Longin, scenariul Dan Necşulea sau „Tandreţea Lăcustelor”, regia Dan Necşulea.

 

Prin această situaţie, Cinemaraton încalcă prevederi din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare precum şi din Decizia CNA nr. 220/2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

În aceste condiţii, Televiziunea Română a transmis o notificare prin care interzice Cinemaraton să mai utilizeze fără acord, înregistrările SRTv, în caz contrar rezervându-şi dreptul de a de a sesiza organele jurisdicţionale.

De asemenea, TVR  a semnalat Consiliului Naţional al Adudiovizualului această situaţie pentru ca forul, în calitate de garant al interesului public si de unica autoritate de reglementare în domeniul programelor audiovizuale,  să dispună măsurile pentru intrarea în legalitate a postului menţionat.

 

 

  • În conformitate cu prevederile art.13 alin. (1) lit. a) şi f), art 1063 alin. (1) lit a), f) şi  g),  precum şi art. 113 lit. b), e) şi i) din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare, SRTv în calitate de titular de drepturi de autor, producător de înregistrări audiovizuale şi organism de televiziune, are dreptul exclusiv de a autoriza sau interzice utilizarea producţiilor proprii, inclusiv prin reproducere, radiodifuzare şi punere la dispoziţia publicului pe Internet.

 

** În situaţia utilizării producţiilor SRTV (preluate de la foşti angajaţi sau din alte surse) în vederea includerii în emisiuni de televiziune, există obligaţia legală privind  obţinerea acordului SRTv în calitate de titular de drepturi.  Difuzarea unei înregistrări audiovizuale produse de TVR, în tot sau în parte, fără acord, cu înlăturarea siglei producătorului, poate întruni elementele constitutive ale următoarelor infracţiuni prevăzute de Legea nr.8/1996, radiodifuzarea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe, fără consimţământul producătorului, faptă pentru care legea prevede  închisoare de la o lună la un an sau amendă (art 140 alin. (1) lit c).

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

In grila Kanal D revine show-ul „Bravo ai stil! All Stars”. Iata care sunt concurentele!

Published

on

Cele mai valoroase competitioare din primele trei sezoane „Bravo, ai stil!” se pregatesc de participarea in show-ul devenit fenomen

 

„Bravo, ai stil! All Stars” aduce cea mai intensa si spectaculoasa competitie de stil la un alt nivel, aruncand in lupta cele mai pregatite concurente din sezoanele precedente ale sow-ului . Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin „sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Telespectatorii vor avea ocazia sa le reintalneasca si sa le voteze pe Silvia, Alina, Andreea, Larisa (concurente in primul sezon), Marisa, Denisa, Otilia, Irina (concurente din cel de-al doilea sezon), Iuliana, Emiliana si Beatrice (participante in cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”).

 

Exigenta va fi maxima la „Bravo, ai stil! All Stars”, asteptarile din partea juratilor, uriase. Fetele au castigat deja experienta, sunt obisnuite si cu lumina reflectoarelor si cu cele mai aspre critici membrilor Juriului, pot evita cu mai multa usurinta eventuale capcane ale contracandidatelor in lupta pentru marele premiu. Editiile precedente „Bravo, ai stil!” au constituit pentru aceste tinere o adevarata scoala, o perioada a formarii in mai multe sensuri, pentru ca dincolo de deprinderea abilitatii in a-si alege tinutele, acestea  au invatat sa se cunoasca mai bine, si-au rafinat reactiile si au castigat de partea lor un public numeros, extrem de fidel.

Cum se vor descurca, de aceasta data, cele mai puternice concurente de pana acum, veti putea urmari in „Bravo, ai stil! All Stars”, din 22 ianuarie.

 

Emisiunea va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:30, la Kanal D. Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmarita sambata, 27 ianuarie, imediat dupa „Exatlon”.

 

Foto Credit: KANAL D

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Operatorul de cablu UPC a introdus postul de televiziune Minimax HU

Published

on

UPC România a introdus în grila sa de programe postul Minimax, varianta în limba maghiara. Deoarece Minimax este un canal de televiziune atât de îndrăgit de micii telespectatori, de la începutul acestui an, feed-ul unguresc al postului este disponibil abonaților la pachetul Panonia de la UPC, fiind accesibil și locuitorilor din zonele vorbitoare de maghiară din România.

 

Introducerea feed-ul unguresc al postului Minimax în grila UPC aduce un plus de calitate și divertisment și prin prezența în program a noilor seriale marca DreamWorks (difuzate și pe Minimax România), achițizii recente de amploare în portofoliul postului de televiziune pentru copii. În plus, Minimax Ungaria difuzează filme animate, serialul producție proprie „Little Marron Club” (care combină animația și live-action- ul, pentru a spune o poveste plină de muzică și prietenie) și „Masha and the Bear” (populara serie animată rusească inspirată de poveștile pentru copii despre micuța Masha și ursul care o salvează de fiecare dată când dă de greu).

 

Minimax HU este disponibil la numărul 790 din EPG.

 

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending