MAGAZIN
TOP Cele mai mari 10 masacre din istorie
Istoria umanitatii reprezinta un conglomerat de succese si esecuri, victorii si infrangeri, dragoste si razboi. De-a lungul timpului oamenii au purtat razboaie motivati de expansiune, de bogatii, de razbunari sau doar de dragul gloriei. Masacrele fac astfel obiectul unor conflicte mai mari sau mai mici, suprimand vieti nevinovate. O cercetare mai amanuntita ar scoate la iveala un top al acestor masacre:

Published
3 ani agoon
Istoria umanitatii reprezinta un conglomerat de succese si esecuri, victorii si infrangeri, dragoste si razboi. De-a lungul timpului oamenii au purtat razboaie motivati de expansiune, de bogatii, de razbunari sau doar de dragul gloriei. Masacrele fac astfel obiectul unor conflicte mai mari sau mai mici, suprimand vieti nevinovate. O cercetare mai amanuntita ar scoate la iveala un top al acestor masacre:
Masacrul din Nanking
Masacrul din Nanking (Nanjing), cunoscut și ca Violul din Nanking se referă la o perioadă de șase săptămâni, începând cu 9 decembrie 1937, de la capturarea orașului Nanjing, fosta capitală a Chinei de către forțele japoneze. În timpul acestei perioade sute de mii de civili au fost uciși și 20.000 – 80.000 de femei au fost violate de către militarii imperiali japonezi. Masacrul rămâne o problemă de contencios politic, cu numeroase aspecte disputate și contestate de unii revizioniști istorici și naționaliștii japonezi, care au susținut că masacrul a fost intenționat exagerat sau fabricat în totalitate în scopuri de propagandă. Ca rezultat al eforturilor naționaliștilor japonezi de a refuza sau a raționaliza aceste crime de război, controversatul Masacru din Nanking rămâne o piatră de încercare în relațiile chinezo-japoneze, dar și în alte relații cu națiunile asiatice ale Pacificului, cum ar fi Coreea de Sud sau Filipine.
Masacrul Babi Yar
Masacrul de la Babi Yar, a fost o actiune de exterminare a evreilor din Kiev, Ucraina, executata de catre trupele SS, care a avut loc in apropierea orasuliu Kiev, in rapa numita Babi Yar. Actiunea a fost ordonata de catre Guvernatorul militar al Kievului, General maiorul Friedrich-Georg Eberhardt (15 ianuarie 1892 – 9 septembrie 1964), SS-Obergruppenführer Friedrich Jeckeln (2 februarie 1895 – 3 februarie 1946), si Comandantul Einsatzgruppe C Otto Rasch (7 decembrie 1891 – 1 noiembrie 1948). Masacrul s-a desfasurat intre 29 si 30 septembrie 1941, fiind ucisi in total un numar de 33.771 evrei. In aceasi locatie au avut loc executii sumare, pana la parasirea Kievului de catre armatele germane. In total in rapa de la Babi yar au fost executati un numar de 100.000 de persoane: evrei, ucrainieni, prizonieri de razboi si civili.
Noaptea Sfantului Bartolomeu
Una dintre cele mai cumplite crime comise in numele religiei a avut loc in noaptea de 23 spre 24 august 1572, in Franta. La instigarea mamei sale, Caterina de Medici, regele Carol al IX-lea a hotarât sa lase mâna libera catolicilor fanatici in asasinarea liderilor protestanti din Paris. Gestul sau va declansa insa un veritabil carnaj, concretizat prin uciderea a zeci de mii de „hughenoti” – cum erau numiti adeptii curentelor protestante – de-a lungul si de-a latul tarii. Cu doua zile inainte, intriganta Caterina poruncise uciderea amiralului Gaspard de Coligny, lider hughenot ce avea, credea ea, o influenta nefasta asupra suveranului, indemnându-l sa intre in razboi cu Spania. Dar Coligny fusese doar ranit si Carol, care nu stia despre urzelile mamei sale, promisese sa-i pedepseasca pe atentatori.
Nu i-a fost insa greu viclenei regine sa-l convinga ca hughenotii erau pe cale sa se revolte si sa-l detroneze si inspaimântat, tânarul suveran a autorizat uciderea principalelor lor capetenii. Cei mai multi protestanti se aflau chiar in Paris, participând la celebrarea nuntii liderului lor, Henric de Navarra, cu sora regelui, Margareta. Uciderea amiralului Coligny, aruncat de la fereastra camerei unde zacea ranit, a dat semnalul inceperii macelului.
Instigate de agitatorii care puneau in seama hughenotilor situatia economico-sociala dezastruoasa in care se zbatea regatul, masele populare, majoritar catolice, i-au atacat pretutindeni pe hughenoti. Se estimeaza ca 3000 de protestanti au fost ucisi in aceasta noapte si in ziua care a urmat la Paris, si 70.000 in intreaga tara, carnajiul marcând reizbucnirea razboaielor religioase in Franta.
Masacrul prizonierilor NKVD
In cursul retragerii rapide a Armatei Rosii din fata trupelor naziste, in vara anului 1941, membri NKVD au comis o serie intreaga de executii in masa asupra prizonierilor in Polonia, Tarile Baltice si acele regiuni din URSS pe care sovieticii le lasau in mana invadatorilor. Cifra totala a mortilor este estimata de istoricii rusi post-sovietici, potrivit datelor din arhive, la peste 100.000, dintre care 10.000 numai in partea vestica a Ucrainei. Nici pana astazi Rusia nu a recunoscut aceste fapte.
Masacrul de la Katyn
Masacrul de la Katyn a fost o execuţie în masă a unor cetăţeni polonezi de către forţele poliţiei secrete sovietice în timpul celui de-al doilea război mondial. Katyń este un sat situat la 20 de km vest de oraşul Smolensk din Rusia. La Katyn, aproximativ 22.500 (potrivit cercetătorului rus Victor Zaslavsky) de cetăţeni polonezi au fost executaţi în trei locuri diferite în primăvara anului 1940.
Majoritatea celor ucişi erau ofiţeri capturaţi ca prizonieri de război în timpul războiului polonez de apărare din 1939, dar printre cei executaţi se aflau şi numeroşi civili. Cum sistemul polonez de recrutare cerea tuturor absolvenţilor unei universităţi să devină ofiţeri în rezervă, sovieticii au reuşit prin acele asasinate să distrugă o mare parte a intelectualităţii poloneze, ca şi a evreilor polonezi şi a bieloruşilor polonezi.
Masacrul de la Thessaloniki
Una dintre actiunile represive intreprinse de imparatul roman Teodosie I, la 390, i-a vizat pe locuitorii orasului grecesc Thessaloniki, rasculati impotriva sa. Motivul revoltei? Porunca imparatului ca un popular conducator de care, la spectacolele de circ, sa fie arestat, fiindca avusese o idila cu o slujnica de la Palat. Vizitiul a fost arestat dar „fanii” sai s-au razvratit, cerand eliberarea lui. Multi dintre rasculati au fost prinsi si adusi in hipodromul orasului unde trupele gotice din serviciul lui Teodosie i-au masacrat – numarul victimelor fiind estimat la 7000 de oameni.
Masacrul armatei lui Elphinstone
Akbar Khan a fost unul dintre cei mai temerari luptatori afgani de gherila, in razboiul contra britanicilor, desfasurat la mjlocul secolului XIX. Dupa ce trupele britanice si indiene au cucerit capitala Afganistanului, in ianuarie 1842, o revolta a patriotilor autohtoni a alungat garnizoana lasata de englezi, constand in 4500 soldati britanici si 12.000 auxiliari indieni. Acestia au incercat sa ajunga la garnizoana britanica din Jalalabad, situata la circa 160 km distanta, dar partizanii afgani i-au hartuit neincetat, ultimele ramasite ale armatei conduse de generalul Elphinstone fiind anihilate langa Gandamak. Un singur om, chirurgul William Brydon, a reusit sa scape cu viata si sa ajunga la Jalalabad.
Masacrul de la Granada
Pe 30 decembrie 1066, o multime furioasa de musulmani a luat cu asalt palatul regal din Granada, aflata atunci sub stapanire maura, si l-au asasinat pe vizirul evreu Iosef ibn Naghrela, declansand apoi un pogrom crancen impotriva populatiei iudaice din oras. Potrivit cronicarului arab Abu Ishaq, peste 4000 de evrei au fost ucisi intr-o singura zi.
Masacrul de la Batak
Lupta poporului bulgar pentru eliberarea de sub jugul otoman, la sfarsitul secolului XIX, a fost eroica dar si sangeroasa. Unul dintre cele mai intunecate episoade ale sale l-a constituit masacrul de la Batak. Pe 30 aprilie 1876, 8000 de soldati turci, sub conducerea lui Ahmet Aga Barun, au inconjurat orasul, ocupat de insurgentii bulgari. Dupa primul asalt, net inferior numeric si logistic, acestia au cerut sa negocieze capitularea. Ahmet Aga a fost de acord si a jurat sa isi retraga trupele daca rasculatii vor renunta la arme. Dupa ce rebelii au fost dezarmati, perfidul comandant turc a dat ordin detasamentelor de basbuzuci sa ia cu asalt orasul. Aproape 5000 de locuitori au fost ucisi, majoritatea fiind decapitati.
Masacrul de la Srebenica
Unul dintre cele mai socante episoade ale istoriei contemporane s-a produs in iulie 1995, in localitatea bosniaca Srebenica. Circa 8000 de barbati si copii musulmani au fost impuscati de catre unitati ale Armatei Republicii Srpska (VRS), sub comanda generalului Ratko Mladici, la masacru participand si membri ai unitatilor paramilitare din Serbia, cunoscute sub denumirea de „Scorpionii”. Pana acum, circa 5600 de victime ale genocidului au fost identificate, gratie analizei ADN. Inainte de declansarea acestui genocid, Natiunile Unite declarasera Srebenica „zona sigura”, protejata de ONU, dar nu a facut nimic pentru a impiedica masacrul, desi circa 400 de militari olandezi din trupele de mentinere a pacii se aflau in regiune.
Lasa un comentariu aici!
Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

You may like
Confruntarea celor doua foste Razboinice de la Exatlon, Anca si Alina, de la WowBiz, lider de audienta!
AUDIENTE TV: Kanal D lider absolut de audienta cu show-ul WOWBiz. Cum s-au impartit cifrele aseara?
Mama Dianei Belbita: “Sunt mama care striga de langa cusca!”
AUDIENTE TV: Show-ul de noapte de la Kanal D, WowBiz, locul 1 in preferintele telespectatorilor!
Modificari in grila Kanal D: Mai putine editii WOWBIZ, mai multe seriale turcesti! Ce se intampla cu show-ul Super Potriveala?
One United Properties – creștere de capital
GRILA DE TOAMNA completa pentru PRO TV, ANTENA 1, KANAL D & PRIMA TV
AUDIENTE TV: Emisiunea WOWBIZ de la Kanal D, cresteri in audiente. Show-ul, 1.8 milioane de telespectatori!
AUDIENTE TV: Kanal D, cifre spectaculoase in noua formula de prezentatori Slav & Mantea, la WOWBIZ
TuVotezi!: Victor Slav, noul prezentator de la WOWBIZ. Iată cum au votat cititorii în sondajul special!
Madalin Ionescu pleaca de la Kanal D. Cine ii va lua locul la WOWBIZ?
AUDIENŢE TV: Antena 1, lider la oraşe şi în toată ţara cu show-ul transformărilor TE CUNOSC DE UNDEVA. Iată cine merge în marea finală?
AUDIENȚE TV: Ultima semifinala ROMANII AU TALENT, lider de audienţă, Kanal D, locul secund! Paula Rad, Run to Infinity și Eva Timuș completează lista finaliștilor!
Cel mai aşteptat show al verii, Gospodar fără pereche cu Anamaria Prodan Reghecampf, intra în grila PRO TV
PRO TV: Ultimii zece finalişti îşi încearcă, vineri, calificarea în marea finală ROMANII AU TALENT! Iată cei 10 concurenţi!
AUDIENŢE TV: Bătălia pentru supremaţie a fost câştigată de PRO TV. Romanii au talent, lider pe toate categoriile de public! Beniamin Dumbrăvan și Aeros
AUDIENŢE TV: Cele două episoade, LAS FIERBINŢI, lider de audienţă pe toate segmentele de public. Cine trecut pe locul 2?
AUDIENTE TV: KANAL D, lider de audienta pe doua categorii de public in Prime Time! Iata cum arata clasamentul final al zilei!
AUDIENTE TV: Late Night Show-ul WOWBIZ de la Kanal D, lider de audienta pe toate segmentele de public!
Robert Petrescu este marele câștigător MasterChef de la PRO TV. Ce preparat a făcut diferenţa? (galerie foto)
România, locul 7 în Finala Eurovision şi obţine cel mai bun scor din ultimii şapte ani! Vezi clasamentul final al tuturor țărilor!
Cât de sus va „yodeli” România în Finala Eurovision 2017? Show-ul, în exclusivitate, diseară, pe TVR 1!
AUDIENŢE TV: Episodul din Las Fierbinţi difuzat aseară la PRO TV, record de audienţă în 2017. Cât a obţinut serialul Ai noştri?
Anamaria Prodan Reghecampf revine la PRO TV, pentru prima oară în calitate de prezentatoare! Ea va fi gazda celui mai nou show TV!
EUROVISION 2017: TVR 1 va transmite în această seară prima semifinală internaţională de la KIEV. Iată cum au fost primită România pe Covorul Roşu la deschiderea show-ului!
PRO TV va difuza în această seară Semifinala MASTERCHEF! Cine vor fi cei 4 finalişti?
AUDIENŢE TV: A doua semifinală live, ROMÂNII AU TALENT, lider de audienţă absolut. Trupa OK World Wide și George Aghinea merg în marea finală!
AUDIENŢE TV: PRO TV a fost lider de piaţa cu producţiile proprii LAS FIERBINŢI şi AI NOŞTRI! Cifre detaliate, aici!
AUDIENŢE TV: Serialul Las Fierbinţi şi meciul dintre AŞ Monaco și Juventus – lider de audienţă pe toate segmentele de public!
AUDIENŢE TV: Gianny Bănuță este câștigătorul celui de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”. Finala show-ului, lider de audienţă!
AUDIENŢE TV: Semifinala „Chefi la cuțite” a fost lider de piață pe toate categoriile de public. Marea finală va difuzată în acestă seară!
Luni seară, la PRO TV, Mihai Petre a dat prima sa notă de 10 în competiția Uite cine dansează!
9 Comments
Lasă un răspuns Anulează răspunsul
Evenimente
Concursul Internațional George Enescu în plină creștere la 60 de ani de la lansare:400 de tineri muzicieni, din 46 de țări, își testează talentul în România

Published
4 ore agoon
26 aprilie 2018
Concursul Internațional George Enescu are loc între 1 și 23 septembrie la București, este deschis publicului și va aduce pe scenele românești și în fața juriului internațional un număr record de tineri muzicieni. Biletele se vor pune în vânzare la începutul lunii mai.
A XVI-a ediție a Concursului Internațional George Enescu (1-23 septembrie 2018, București) înregistrează un număr record de tineri înscriși în competiție: 400 de tineri muzicieni, din 46 de țări de pe cinci continente. Cu o creștere a înscrierilor de 26% față de ediția din 2016, Concursul Enescu are la această edițieo prezență românească remarcabilă, cu 72% mai mare – în total, 36 de tineri români, înscriși cu precădere la Secțiunea Pian. Față de ediția din 2016, China și Marea Britanie și-au dublatreprezentarea în competiție, în timp ce Italia și-a triplat numărul de tineri muzicieni înscriși.
În total, pentru cele patru secțiuni ale Concursului Enescu 2018 s-au înscris: 126 de concurenți la Secțiunea Pian, 121 la Secțiunea Vioară, 126 la Secțiunea Violoncel și 27 la Secțiunea Compoziție. 212 concurenți provin din Europa și Orientul Apropiat, 148 din Asia, 29 din America de Nord, 9 din Australia și Noua Zeelandă, iar doi concurenți sunt din America de Sud. Statistic, cele mai numeroase prezențe le au Coreea de Sud – 70 de concurenți, România – 36, China – 33, Japonia – 26, Rusia – 22, Italia – 21 și Statele Unite ale Americii – 20 de concurenți. La Secțiunea Pian, participarea României este a doua cea mai numeroasă prezență după Coreea de Sud, reprezentată de 28 de concurenți. Franța are cea mai numeroasă participare la Secțiunea Violoncel, tot după Coreea de Sud care, cu excepția Secțiunii de Compoziție, are cei mai mulți concurenți pe secțiune. La Vioară, a doua cea mai numeroasă prezență aparține Japoniei.
„Pornind de la vorbele lui George Enescu, aș adăuga că muzica reprezintă 30% excelență și profesionalism, și 70 % mesaj. În lumea de astăzi, când contextul geopolitic este atât de complex, muzica clasică are puterea să ne unească, prin forța exemplului. Diferite naționalități se reunesc pentru a cânta într-o orchestră sau într-un cor – și, prin aceasta, trebuie să suspende toate conflictele și problemele, pentru că dacă nu o fac, este imposibil să cânte împreună. Muzica nu te va abandona niciodată, nu te va trăda fiindcă muzica înseamnă armonie, și pace. Cred că artiștii, muzicienii pot purta acest mesaj al păcii, al coeziunii și acesta este ceea ce trebuie să transmitem către tinerii muzicieni. Există întotdeauna speranță, trebuie doar să investim în ea!”, a declarat Directorul Artistic al Concursului Enescu și al Festivalului Enescu, dirijorul Vladimir Jurowski, într-o intervenție specială prin Skype de la Berlin, în cadrul conferinței de presă care a marcat deschiderea ediției 2018 a Concursului Enescu, pe 25 aprilie, la Ateneul Român.
„Îmi face o mare plăcere să fiu parte din această construcție care are și tradiție, și istorie. Am convingerea că prestigiul și amprenta Concursului Enescu și a Festivalului Enescu înseamnă foarte mult nu doar pentru viața culturală artistică a României, cât și, în general, pentru cei care cunosc parcursul acestui eveniment. Din punctul nostru de vedere, ca parteneri, vom avea grijă ca toate lucrurile să decurgă cât mai bine, așa cum este potrivit pentru un astfel de eveniment internațional”, a declarat Mădălin Voicu, secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale.
„Concursul Enescu aniversează în 60 de ani de la înființare. Suntem foarte bucuroși că avem un record de participare: sunt 400 de concurenți înscriși pentru cele patru secțiuni ale Concursului și suntem siguri că nu numai numărul concurenților este hotărâtor la această ediție, ci și calitatea lor – sunt concurenți care au primit mari premii internaționale și pe care noi îi vom avea în cadrul Concursului Enescu. Vom deschide cu Gabriel Bebeșelea dirijând lucrarea vocal-simfonica ce a fost premiată la ediția trecută a Concursului.”, a punctat Mihai Constantinescu, Director Executiv al Concursului și Festivalului Enescu, în cadrul conferinței de presă.
„Pentru această ediție a Concursului Enescu, prin cele două posturi pe care le avem, Radio România Cultural și Radio România Muzical vom transmite live concertul de gală, precum și finalele cu orchestră, și de asemenea vom înregistra toate evoluțiile concurenților începând cu Etapa a II-a, și a artiștilor invitați pentru a realiza o serie dedicată.”, a declarat Liliana Staicu, director al Radio România Muzical.
„De bună seamnă, Concursul Enescu, alături de Festivalul Enescu, este unul dintre cele mai ample evenimente culturale pe care le producem și, ca televiziune națională de inters public, acest lucru face parte din direcția noastră strategică. Teleivizunea Română a fost alături de Concursul Enescu încă de la prima ediție, din 1958.”, a punctat Mircea Neacșa, director al TVR 3.
„Descoperă talentul. Aplaudă efortul. Captează emoția”
La ediția 2018 și în anul sărbătoririi Centenarului, Concursul Internațional George Enescu celebrează 60 de ani de la prima ediție. Pornind de la considerațiile marelui compozitor român George Enescu, care spunea că în muzică este nevoie de 30% talent și de 70% muncă, Concursul Internațional George Enescu 2018 își propune să onoreze talentul și munca susținută a artiștilor, drumul anevoios către desăvârșirea tehnică și inspirația în a propune noi viziuni asupra operelor interpretate.
ConcursulEnescu2018 și-a propussălansezeun dialog cu publicultânărși cu publicullargdeopotrivă. Pornind de la esențacompetiției – modul de interpretarediferit al fiecărui artist, amprentapersonalăîn descifrarea și livrarea unei partituri șibogățiape care o oferăreceptareamuziciiclasice, ConcursulEnescu 2018 vaaducepubliculuișicâtevaevenimenteșiateliere de muzică – atâtoffline, câtși online – menitesă inspire șisădeslușească„Ce auzim când ascultăm muzică?”.Proiectele se vorderulaîncepând cu sfârșitul lunii mai și vor continua în timpul Concursului Enescu 2018. Detalii despre proiecte vor fi oferite pe parcurs.
Programul Concursului Enescu 2018
Programul ediției 2018 a Concursului Enescu aduce publicului o serie de recitaluri extraordinare și concerte unice. Concursul Enescu 2018 se va deschide pe 1 septembrie, la Ateneul Român, cu un concert de gală susținut de câștigătorii ediției 2014: Ștefan Tarara (vioară), Eun-Sun Hong (violoncel) și Josu de Solaun (pian), alături de Orchestra Filarmonicii George Enescu, dirijată de Gabriel Bebeșelea. Reputați muzicieni internaționali, membri ai juriului Concursului Enescu 2018, vor susține, de asemenea, o serie de recitaluri extraordinare: violoncelistul britanic Raphael Wallfishși pianistul John York(5 septembrie), violonistul italian SalvatoreAccardoși pianista Laura Manzini(14 septembrie) și pianistul suedez Peter Jablonski(22 septembrie). Acestora li se vor alăturalaureați ai Concursului Enescu 2016: violoncelistul american ZlatomirFung (8 septembrie), violonistul kazahErzhanKulibaev (16 septembrie) și pianista de origine bulgară Victoria Vassilenko (20 septembrie).
La toate etapele Concursului Enescu 2018 – Etapa I, Etapa a II-a și Etapa a III-a, Semifinală, pentru cele trei secțiuni de concurs (Secțiunea Violoncel, Secțiunea Vioară și Secțiunea Pian) participarea pentru public este deschisă, precum și la Finalele cu Orchestră, cu participarea Filarmonicii „George Enescu” – Finala de Violoncel, 11 septembrie,dirijată de Paul Watkins, Finala de Vioară, 17 septembrie, dirijată de Christoph Poppen și Finala de Pian, programată pentru 23 septembrie, dirijată de Vassily Sinaisky.
Cu excepția Etapei I din Concurs – eliminatorie – restul etapelor, precum și finalelese desfășoară la Ateneul Român.
Printre reprezentanții juriului se numără nume importante ale muzicii clasice internaționale, precum: Philippe Entremont, Pierre Amoyal, SalvatoreAccardo, Jean-Jacques Kantorow, Viktor Tretiakov, Peter Jablonski, David Geringas, ZygmuntKrauze, ArtoNoras, Myung-WhunChung, Raphael Wallfisch, Jian Wang, Marin Cazacu, Remus Azoiței, Dan Dediu, Silvia Marcovici și alții.
Pentru a duce mai departe muzica marelui compozitor român George Enescu, la Concursul Enescu 2018 vor fi interpretate mai multe lucrări de George Enescu, obligatorii în cadrul competiției – pentru Secțiunea Violoncel: Sonata nr. 2 în Do major op. 26 (Semifinală) și Simfonia concertantă Op. 8, la alegere, pentru Finală; Secțiunea Vioară:Ménétrier (Lăutarul) – episodul de deschidere al Suitei Impresii din Copilărie op. 28, pentru Etapa a II-a a Concursului, iar pentru Semifinală, o lucrare la alegere dintre Sonata nr. 2 pentru pian și vioară în fa minor Op. 6 și Sonata nr. 3 pentru pian și vioară în la minor Op. 25. Pentru Secțiunea Pian, tinerii concurenți pot prezenta la alegere o lucrare de George Enescu dintre următoarele: Suita Nr.2 în Re major Op. 10, Sonata Nr.1 în fa diez minor Op. 24 sau Sonata Nr.3 în Re Major Op. 24.
Începând cu ediția 2014, Concursul Internațional George Enescu este organizat ca eveniment de sine-stătător, cu participarea publicului. Având o remarcabilă reputație internațională, Concursul Enescu este membru al World Federation of International Music Competition și al Alink – Argerich Foundation – Piano CompetitionWorldwide. Valoarea totală a premiilor ediției 2018 este de 115.000 de euro, iar la acestea se adaugă master classes oferite de membri ai juriului, precum și premii speciale.
Lasa un comentariu aici!
Evenimente
Andra invită românii la Marea Unire Muzicală, la Sala Palatului

Published
4 ore agoon
26 aprilie 2018
Cu ocazia Centenarului, Andra le aduce românilor un spectacol-eveniment, un omagiu adus muzicii, care face inimile românilor să bată în același timp, pentru aceleași visuri. Pe 30 septembrie, la Sala Palatului, artista va susține concertul TRADIȚIONAL, în cadrul căruia va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale țării.
Muzica populară este prima dragoste pentru Andra. Este primul gen muzical pe care l-a încercat, influențată fiind de tatal și de fratele ei. Albumul ei de muzica populară, “De la frate la soră”, a avut vânzări record și a primit Discul de Platină.
“Eu cred că românii au nevoie de acest spectacol. Muzica populară e numitorul comun, care ne aduce pe toți în aceeași stare de nostalgie și bucurie, care unește toate generațiile și toți românii, indiferent unde s-au născut și unde trăiesc acum. Abia aștept să mi se facă pielea de găină când miile de oameni din Sala Palatului vor cânta alături de mine piesele sufletului românesc.” , a declarat Andra.
Andra se întoarce în acest an aniversar la rădăcini, la melodiile de suflet cu care a crescut. Acest concept nu este o surpriză pentru fanii care adesea o compară cu Maria Tănase, un simbol al muzicii tradiționale autentice românești. Artista reușeste performanța să rămână in topurile muzicale la mai bine de 17 ani de când s-a lansat..
Biletele pentru concertul TRADITIONAL s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.
Lasa un comentariu aici!
Life Style
Cel mai bun studio din Romania face angajari in videochat!

Published
5 ore agoon
26 aprilie 2018
Muncesti ore in sir fara sa fii apreciata si fara sa simti vreo placere pentru ceea ce faci, iar banii castigati ajungi sa ii cheltuiesti mult prea repede pentru a te bucura de munca pe care ai depus-o? Te gandesti ca viata este prea scurta pentru a o irosi in acest mod si crezi ca trebuie sa te bucuri mai mult de ea?
Probabil ca ai vazut si tu pe internet o multime de anunturi de angajari in videochat, insa chiar daca partea materiala te atrage, te gandesti ca aceasta activitate nu este privita cu ochi buni si ca te poti expune unui risc lucrand in acest domeniu. Trebuie sa stii ca lucrurile nu stau deloc asa! In momentul de fata, sunt foarte multe oferte de angajari pentru videochat la studiouri legale, care ofera conditii de munca excelente, fara a te expune vreunui pericol.
Cel mai mare studio de videochat din lume, Studio 20, organizeaza interviuri de angajare, pentru a gasi acele modele dedicate si motivate sa isi schimbe viata si sa devina persoane demne de admirat.
Iata care sunt beneficiile pe care le poti avea daca te vei angaja ca model de videochat la Studio 20:
- In primul rand, trebuie sa cunosti un aspect foarte important: inca din clipa in care vei aplica pe site, la sectiunea „Angajari videochat”, vei fi tratata cu un deplin profesionalism, de care Studio 20 da dovada de peste 17 ani. Acest studio de videochat este recunoscut international pentru seriozitatea si performantele sale, fiind rasplatit cu numeroase premii la festivalurile de profil. Vei fi contactata de catre un reprezentat al companiei, care te va programa pentru un interviu. Daca vei trece de interviul de angajare, vei semna un contract legal ferm si vei primi si tu o copie a acestuia.
- Daca vrei sa te angajezi ca model de videochat si iti este teama ca prietenii sau rudele vor afla, trebuie sa stii ca la Studio 20, beneficiezi de confidentialitate maxima! Odata ce vei face parte din echipa noastra, iti vei alege singura un pseudonim si nimeni nu-ti va cunoaste numele real. Cu alte cuvinte, poti foarte usor sa te reprofilezi ulterior, fara ca imaginea ta sa fie afectata.
- Vei avea posibilitatea sa optezi pentru a face videochat adult, non-adult sau glamour. Cel din urma este cel mai promovat de Studio 20, deoarece suntem de parere ca o femeie poate cuceri un barbat nu doar prin goliciune, ci si prin inteligenta, carisma si personalitatea sa. Pentru a te ajuta sa ai succes ca model de videochat glamour, Studio 20 iti pune la dispozitie, inca de cand te-ai angajat aici, makeup artisti, hairstylisti, fotografi profesionisti si o profesoara de cultura generala.
- Si acum sa trecem la partea financiara, adica motivul pentru care ti-ai indreptat atentia catre anunturile cu angajari in videochat. Exista modele care sunt angajate la Studio 20 si care castiga chiar si 10.000 de dolari pe luna. Daca nu ne crezi pe cuvant, trebuie sa stii ca poti gasi povestile lor pe site-uri cunoscute de stiri, din Romania.
- Si tu poti ajunge sa castigi astfel de sume, daca esti muncitoare, serioasa si dedicata acestei profesii. Lucrand ca model de videochat ai sansa sa iti cumperi apartamentul sau masina la care visezi. Putine profesii care exista in lumea asta iti vor permite sa obtii atat de multi bani, intr-un timp atat de scurt.
Intra pe site-ul nostru si afla cat mai multe despre ceea ce trebuie sa faci ca sa te angajezi la un studio de videochat profesional! Studio 20 stie ce iti doresti si va fi alaturi de tine la fiecare pas pe care il vei face – te va sustine si promova astfel incat sa reusesti sa devii un model cunoscut in toata lumea si sa ajungi sa castigi sumele pe care ti le-ai propus, pentru a-ti indeplini visurile!

Angajari videochat Bucuresti
Lasa un comentariu aici!

AUDIENTE TV: Kanal D a fost lider de audienta pe cele trei segmente de public din Romania cu Exatlon

Campionatul de fotbal Euro 2020 este luat la bani măruți, duminică, la România, te iubesc!

Politică şi delicateţuri: Un fin intelectual de la TVR, în bucătăria lui Dinescu

Vlad, Sofia, Teodor și Eduard dezvăluie secretele părinților lor, Valentina Fătu, Cristina Pocora și Emil Mitrache la “Aici eu sunt vedeta”

Concursul Internațional George Enescu în plină creștere la 60 de ani de la lansare:400 de tineri muzicieni, din 46 de țări, își testează talentul în România

Andra invită românii la Marea Unire Muzicală, la Sala Palatului

CASTING: Fructul oprit” îşi mãreşte echipa de actori

Vlad Musta face orice pentru a cânta: ”Mi-am cumpărat chitara electrică cu toți banii din casă…!”

Dragoș Moștenescu și Grațiela Duban sunt în pericol de eliminare la Ferma vedetelor

EXATLON: Geanina Stană părăseşte competiția din Republica Dominicană

RADAR DE MEDIA transmite in direct evenimentul SPRING FASHION GALA

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: ”Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”

Viviana Sposub, noua prezentatoare a rubricii meteo Observator

Povestea incredibila de iubire dintre Shady si Larisa de la „Exatlon”

AUDIENŢE TV: PRO TV a fost lider de audienţa cu serialul Las Fierbinţi!

EXATLON. Viitorul in competitie al lui Vladimir Draghia si al lui Catalin Cazacu, decis de o castană!

EXATLON. Valentin Chis, o calatorie impresionanta, de la vicecampion national de tir la coregraf si dansator de succes

Antena 1: Doinița Oancea, cerută în căsătorie în “Fructul oprit”

Piton prăjit, sushi panda și steak de vită gătit de un copil, printre preparatele inedite ale serii

Diseară, în “Fructul oprit”. Sonia decide să-i spună adevărul lui Tudor: “M-am ÎNDRĂGOSTIT!”

RADAR DE MEDIA transmite in direct evenimentul SPRING FASHION GALA

EUROVISION 2018: The Humans urcă pe scena ESPreParty din Madrid

Trupa La Familia va susţine la Arenele Romane concertul “Poveste de cartier”

,,Rampage: Scăpaţi de sub control” a pus stăpânire pe box office-ul românesc

The Motans pregătește super concerte, în turneul „My Gorgeous Drama Queens”

Vertical Entertainment prezintă „Sub soarele nopţii” din 20 aprilie la cinema

Carla’s Dreams revin cu piesa “Poetic și murdar”

Eurovision 2018: The Humans susţin un recital în Israel

Albinuţa Maya se întoarce pe marile ecrane din 6 aprilie

MCulture lanseaza cel de-al optulea single: “Striga cu mine”
Abonează-te la RADAR!
PREMIILE RADAR DE MEDIA


START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară
A început votare Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară, procesul de votare este deschis în perioada 1 februarie...


Etapa propunere nominalizări – PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018
START PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 In perioada 1-31 ianuarie, cititorii pot propune nominalizari pentru cele 16 categorii participante. ...


GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017: Fotografii de la panoul oficial
Cel mai mare eveniment media al anului!


CASTIGATORII PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017
Aseara au fost decernate PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 in prezenta a peste 800 de invitati la Ambasad’or Events. ...
Trending
- Evenimente1 zi ago
RADAR DE MEDIA transmite in direct evenimentul SPRING FASHION GALA
- Emisiuni3 zile ago
Sevi şi Francesca sunt câştigãtoarele celei de-a noua ediţii “iUmor”
- AUDIENȚE TV2 zile ago
Seara de top pentru Kanal D! Dezvaluirile facute de Diana Belbita, la “WOWBiz”, lider de audienta
- Reality Show2 zile ago
PRO TV: Strategiile concurenților sunt date peste cap la Ferma vedetelor
- Emisiuni1 zi ago
Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: ”Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt”
- AUDIENȚE TV2 zile ago
AUDIENTE TV: Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția aniversară de ziua lui chef Bontea
- TELEVIZIUNE1 zi ago
Viviana Sposub, noua prezentatoare a rubricii meteo Observator
- Life Style1 zi ago
Povestea incredibila de iubire dintre Shady si Larisa de la „Exatlon”
Fa Pa
9 februarie 2017 at 18:17
Vad ca ati uitat! Nu-i nimic, eu nu! V-aduc eu aminte:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Masacre_%C3%AEn_Transilvania_de_Nord,_1940-1944
xtz
29 septembrie 2014 at 11:16
Masacrul din Rwanda…
Mario
27 iunie 2013 at 23:19
Pol Pot! „Killing Fields” masacrul executat de Khmer Rouge: intre 1.7 si 2.5 milioane de oameni in ceea ce se numesc astazi „The Killing Fields” aproape 20,000 de site-uri
John
27 iunie 2013 at 21:15
Gulagurile rusesti organizate de perciunatii din rusia au insumat aproape 80 de milioane !!! Canibalismul ucrainian din „31/33 a fost organizat tot de acestia si a dus la peste 20 milioane de morti. In comparatie, masacrul de la Padurea Alba a insumat ”numai” vreo 3000 de romani care doreau sa treaca in romania !!!
Moldovan
27 iunie 2013 at 19:56
Cum ati putut uita de Hiroshima si Nagasaki???????
costin
27 iunie 2013 at 19:41
masacrul/genocidul facut de catre turci asupra armenilor in 1915 nu spuneti nimic?
GICA CONTRA
27 iunie 2013 at 18:32
CARTEA NEAGRA A COMUNISMULUI EDITATA IN FRANNTA DE MARI ISTORICI INCEPE CU CRIMELE DE DUPA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL CARE SE RIDICA LA PESTE 100 DE MIL DE MORTI , PE TIMP DE PACE. CINE AU CONDUS IN TARILE COMUNISTE SERVICIILE SECRETE , MINISTERELE DE ITNERNE VA LAS SA GHICITI SI VETI VEDEA DECE NU SE VREA A SE FACE PROCESUL COMUNISMULUI. CA SA NU MAI AMINTESC DE MASACRUL DIN MANCHURIA UNDE SE RIDICA LA ZECI DE MILIOANE SI SE VREA SA FIE TRECUT SUB TACERE CU ORICE PRET. JURNALISTA A CAROR BUNICI AU FOST OMORITI AICI TRAIND IN SUA LUPTIND PENTRU PROCESUL PACIFICULUI A FOST GASITA ACUM CITIVA ANI MOARTA INTR-UN HOTEL. IN NICIUN CAZ NU S-A IMPIEDICAT CA VACA DE PRAG SI A DAT CU SCUFITA DE BETON LA INTIMPLARE. MDA!
Virtual
27 iunie 2013 at 16:02
Masacrul din 1944 in regiunea Bacska (Iugoslavia ) unde au fost omorati in jur de 40.000 de barbati, femei si copii de nationalitate maghiara, comisa de trupele lui Tito
marius
27 iunie 2013 at 16:50
masacrul trupelor maghiare ale lui Horty(ajutate de maghiarii transilvaneni) in Transilvania in urma caruia au fost ucisi mii de romani?