HomeMAGAZINEvenimenteCele mai premiate vedete ale industriei erotice vin la EROS SHOW

Cele mai premiate vedete ale industriei erotice vin la EROS SHOW

In perioada 5-9 Mai 2010, Sala Polivalenta din Bucuresti va gazdui cel mai mare targ erotic din Romania, si anume cea de-a saptea editie EROS SHOW, la care Showbiz.ro este partener media online exclusiv.

EROS SHOW 2010 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului si vor oferi, printre multe altele, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, activitati educationale,pictura pe corp, tatuaje si piercing, precum si cabinete de planificare familiala.

Insa deliciul serilor il vor reprezenta fetele senzuale care vor fi prezente pentru a oferi show-uri extraordinare atat barbatilor cat si femeilor prezente. Printre acestea se numara Greta Martini si Sofia Gucci, doua dintre cele mai premiate vedete ale industriei erotice din Italia.

Greta si-a inceput cariera ca fotomodel, animatoare in show-uri erotice si s-a remarcat cu prezente in show-uri TV de succes in Italia, precum „Ciao Darwin” de la Canale 5. A debutat in industria filmelor pentru adulti cu pelicula „Voglio Diventare Una Pink’O Girl!” din 2008 pentru care a primit premiul pentru debut ELine Award la Venus Berlin 2008. Confirmarea talentului ei a venit odata cu pelicula „The G.M. Affaire” realizata de regizorul Denis Marti tot in 2008. Filmografia tinerei actrite mai cuprinde filmele „Greta inarrestebile furia!” (2009), „Orgasmo Infinito” (2009) si „Maliziose” (2009). Greta Martini este una din cele mai apreciate vedete ale show-urilor erotice din Italia cu prezente constante la Bresciasex, Torinosex si Bergamosex.

Celebra vedeta italiana, Sofia Gucci, s-a nascut in Romania la Timisoara. La varsta de 10 ani s-a mutat cu familia in Italia unde si-a inceput cariera ca dansatoare in cluburi de noapte. In anul 2005 a intrat in industria filmelor pentru adulti cu filmul „Dirty Dance” realizat de Mario Sammarco. Si-a inceput cariera lucrand pentru FM Video iar in 2007 a semnat un contract de 2 ani cu casa de productie italiana ATV.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • fac show web pe messenger contactati-ma la id adela_show_web plata se face pe vodafob

Lasă un răspuns