HomeALL MEDIACele mai tari hit-uri de la Eurovision au răsunat, vineri seară, la „Eurovision Party 2010” by Radar de Media (galerie foto)

Cele mai tari hit-uri de la Eurovision au răsunat, vineri seară, la „Eurovision Party 2010” by Radar de Media (galerie foto)

Dupa cum bine stiti  vineri seara a avut loc „Eurovision Party” , petrecere organizata de Radar de Media si Restaurantul „Gallienus” din centrul capitalei.

Atmosfera s-a incins dupa ora 22 cand invitatii si fanii Eurovision si-au facut simtita prezenta la eveniment. In debutul petrecerii s-au cantat hit-uri consacrate de catre membrii forumului ESC Romania, acestia au interpretat piese precum:”Balkan Girls”, „Playing with fire”, „Let my try”,”Don’t break my heart”, „I Admite”, „Molitva”, „Pe-o margine de lume”si multe altele! Nici invitatii nu au putut sta deoparte, multi s-au inscris la concursul de Karaoke care s-a dovedit a fi un real succes!

Spectacolul a continuat cu trupa de Street Dance „Blockbuster Crew”, venita din partea Kartier TV, care ne-a demonstrat cat de prietenoase sunt cantecele de la Eurovision; acestia au dansat pe hit-ul castigator de anul acesta de la Eurovision „Playing with fire” ! La eveniment a fost prezent si antropologul Alexandru Balasescu care a tinut un mic discurs, pe aceasta cale ii multumim!

Petrecerea a continuat cu „sesiunea de dans” pana tarziu in noapte !

Radar de Media multumeste tuturor celor care au fost prezenti la party, Restaurantului „Gallienus” pentru ospitalitatea si confortul de care a dat dovata in desfasurarea evenimentului, Netwing, Partenerilor Media : Xcite Radio, Sapte Seri, Comunicate Media, Radio 3 Net, Kartier TV, ESC Today!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA GALERIE FOTO

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

<p>Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!</p>

Latest comment
  • A fost foarte frumos la urmatorul karaoke care noi de la xcite radio al vom organiza in colaborare cu radar de media va fi si mai bun . petrecerea a fost superr reusita mie unul mi a placut multumim pentru invitatie in curand va fi gata si siteul nostru la radio si va vom tine la curent ci detalii despre evenimentele organizate de colegii nostri de la radr de media dar si cu alte evenimente din cluburile Bucurestene . felicitari Cu stim si respect Petrut Nechifor MArketing XCITE RADIO

Lasă un răspuns