HomeMAGAZINCelebra actriţă de la Hollywood, Angelina Jolie va preda la Universitatea Georgetown din Washington

Celebra actriţă de la Hollywood, Angelina Jolie va preda la Universitatea Georgetown din Washington

Încă din luna mai, Angelina Jolie a devenit profesoară la London School of Economics în cadrul programului de master „Femei, Pace şi Securitate”, informeaza Mediafax.  

Urmare a acestui fapt, Melanne Verveer, directoare a aceluiaşi program de master la Universitatea Georgetown (unde, printre alţii, au studiat Bill Clinton şi Bradley Cooper) şi-a exprimat intenţia de a se întâlni cu actriţa pentru a-i propune o colaborare. Şi lucrurile se pare că s-au concretizat. Conform site-ului „US Weekly”, în viitorul apropiat soţia lui Brad Pitt va preda şi la Georgetown.

 

Melanne Verveer: „Am fost încântată s-o întâlnesc pe Angelina Jolie şi să discutăm despre cum am putea colabora pentru a aborda acelaşi program pe care-l derulează în Anglia şi de partea cealaltă a Atlanticului.”

Cariera didactică a Angelinei Jolie vine ca o urmare firească a faptului că ea este de ceva vreme Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiaţi. Dar, mai ales, actriţa a dovedit în timp, prin atitudinile şi poziţiile sale publice, că este o militantă dedicată în lupta pentru drepturile femeilor.

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Video Credit: Youtube

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns