HomeMAGAZINCelebra actriţă de la Hollywood, Angelina Jolie va preda la Universitatea Georgetown din Washington

Celebra actriţă de la Hollywood, Angelina Jolie va preda la Universitatea Georgetown din Washington

Angelina Jolie 6

Încă din luna mai, Angelina Jolie a devenit profesoară la London School of Economics în cadrul programului de master „Femei, Pace şi Securitate”, informeaza Mediafax.  

Urmare a acestui fapt, Melanne Verveer, directoare a aceluiaşi program de master la Universitatea Georgetown (unde, printre alţii, au studiat Bill Clinton şi Bradley Cooper) şi-a exprimat intenţia de a se întâlni cu actriţa pentru a-i propune o colaborare. Şi lucrurile se pare că s-au concretizat. Conform site-ului „US Weekly”, în viitorul apropiat soţia lui Brad Pitt va preda şi la Georgetown.

 

Melanne Verveer: „Am fost încântată s-o întâlnesc pe Angelina Jolie şi să discutăm despre cum am putea colabora pentru a aborda acelaşi program pe care-l derulează în Anglia şi de partea cealaltă a Atlanticului.”

Cariera didactică a Angelinei Jolie vine ca o urmare firească a faptului că ea este de ceva vreme Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru refugiaţi. Dar, mai ales, actriţa a dovedit în timp, prin atitudinile şi poziţiile sale publice, că este o militantă dedicată în lupta pentru drepturile femeilor.

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Video Credit: Youtube

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

contact[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns