HomeALL MEDIACelebrul artist Low Deep T vine in premiera la Pro FM sa povesteasca despre hitul sau “Casablanca”

Celebrul artist Low Deep T vine in premiera la Pro FM sa povesteasca despre hitul sau “Casablanca”

DJ-ii ProFM GreeG si Marius Onuc au o surpriza de proportii pentru ascultatorii lor pentru ca luni seara, de la ora 19:00 il vor avea live, in studioul ProFM pe celebrul artist Low Deep T, al carui hit “Casablanca” a urcat surprinzator de repede in toate topurile de specialitate. Artistul a carui piesa a fost descoperita si promovata pentru prima data in Romania chiar de cei doi Dj-i ProFM se afla in tara la invitatia MediaPro Music pentru o serie de concerte si va veni la ProFM in premiera la un radio romanesc.

Intr-o zi am auzit o voce groasa si un beat cool pe un computer. Am incercat-o intr-un club si dupa reactia din ring am stiut sigur ca va fi hit. De aici a mers totul de la sine, am difuzat-o intai pe DanceFM si acum o puteti asculta pe ProFM, pe toate radiourile si in toate cluburile. Abia asteptam sa-l intrebam pe d-nul Low ce bea dimineata ca sa aiba vocea asta atat de Deep, declara cei doi DJ-i ProFM,

Low Deep T nu este numai cantaret, ci si un producator si compozitor foarte cunoscut in Marea Britanie. Cu numele de debut TJ Cases, el a avut vanzari de peste patru milioane de copii ale productiilor sale, in toata lumea.

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns