Connect with us

Emisiuni

Celebrul Johannes povesteste cum a ajuns Magician la Digi 24

Published

on

În preajma sărbătorii Crăciunului, emisiunea Din Interior intră într-o lume magică

Emisiunea care şi-a obişnuit publicul cu reportaje grele despre realităţile româneşti ale zilelor noastre, locuri necunoscute şi oameni ale căror talente nu sunt exploatate îndeajuns, bogăţii naturale şi umane de neimaginat, intră acum, în perioadă de sărbatoare într-un altfel de lume. Este una mai puţin cunoscută publicului larg, dar foarte spectaculoasă şi chiar în vogă în ultimii ani. Vorbim despre lumea magiei şi a personajelor care o populează: magicienii moderni. Iar întrebarea pe care şi-au pus-o realizatorii ediţiei din această săptămână a fost: ce mai înseamnă acum magia adevărată? E paranormal, e artă, e tehnică, e doar un show la care se taie bilete?

Reporterii Din interior au intrat în lumea celor care şi-au făcut o meserie din magie şi care se bucură, în sfârşit de recunoaştere: activitatea lor a intrat în nomenclatorul de meserii. Şi aşa îi vom cunoaşte pe unii dintre cei mai faimoşi magicieni români: Johannes, Andrei Teaşcă, Cristina Strecopitov, Emil Drăgan.

Pentru Johannes, cel mai renumit magician de pe la noi, cunoscut din numeroasele „minuni” făcute într-o emisiune televizată, totul a început în 1989, când l-a văzut pentru prima oară pe David Copperfield. Am vizionat o casetă VHS şi aşa a început: mă îmbrăcam ca el, cămaşa trebuia deschisă puţin mai mult, aveam felul lui de a fi…Mulţi dintre amicii mei nici nu ştiau cine e ăsta. Până a început să devină popular şi la noi în ţară….Ţin minte că răcneam în casă: veniţi, toată lumea că începe David Copperfield. Evident că nu venea nimeni, maică-mea avea treabă. Şi eu răcneam de unul singur…nu găseam absolut nicio explicaţie, era uimitor.”

 

         Despre începuturile sale într-ale magiei, Johannes povesteşte amuzat cum îsi speria la început vecinii, prietenii ori pe cei care veneau întâmplător pe la el pe acasă. Nu ştiu ce trebuia să-i aduc odată poştăriţei şi, pentru un moment, am plecat de lângă ea şi prin uşa deschisă se vedea un scaun în aer. Când m-am întors şi am văzut-o pe femeie, era terminată. Stătea cu gura deschisă şi zicea: stă în aer, pluteşte! Şi apoi zice: nu ştiu ce faci tu aici dar ceva nu e în regulă.”

         Dar care ar fi secretul reuşitei într-o asemenea profesie, poate oricine să o practice? „Există un timp de câteva minute în care dacă nu s-a făcut o conexiune invizibilă între spectator şi artist, l-ai pierdut. Ştiţi când îi convingi? Când ei văd că tu chiar crezi, că tu nu imiţi pe nimeni, tu nu eşti altcineva…”

         Andrei Teaşcă, la rândul său un nume sonor al acestei lumi, cel mai inimos susţinător al ideii de breaslă a magicienilor, şi-a descoperit această înclinaţie acum 10 ani. „ Am plecat în străinătate, am vrut să renunţ, nu m-a mai interesat România. M-am întâlnit cu toate poveştile minunate în străinătate şi mai ales în Asia unde se întâmplă totul al un nivel. Nu ridicat, ei sunt într-o altă lume. Şi m-am întors să încerc să construiesc ceva aici în ţară. Aşa s-a construit povestea în mine: actorul şi cu iluzionistul s-au întâlnit în mine şi au făcut magicianul. Pentru că el este un personaj. Un personaj care intrepretează un rol, cel al magicianului.”

         Şi aşa a apărut teatrul de magie, pe care îl conduce, unde vin din ce în ce mai mulţi artişti, printre care şi Cristina Strecopitov, singura femeie magician din România. Ea a trebuit să aleagă într-o bună zi, între facultatea de actorie şi magie şi a ales-o pe cea din urmă. Şi nici acum nu regretă… „Având în vedere că până acum în România nu am mai auzit, nu am mai văzut femei magician, mă simt specială în această postură. Sunt mândră de această poziţie şi nu cred că as fi putut să mă simt aşa şi dacă aş fi terminat actorie. Pentru că sunt multe actriţe, dar magicieni nu cred că sunt atât de mulţi. Femei.”

         Dincolo de toate aceste poveşti despre arta magiei, emisiunea Din Interior va intra în culisele celor mai noi spectacole şi ne va învăţa câteva trucuri adevărate, de la magicieni adevăraţi,  duminica, de la 18.15, la Digi24..

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Emisiuni

Mihai Bendeac iese din platoul ”iUmor” din cauza unei concurente: ”Nu puteam să mă uit la ea!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Mihai Bendeac va avea bătăi de cap încă din prima ediție a celui de-al cincilea sezon iUmor”! Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România revine duminica aceasta, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

În prima ediție ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon, duminică, de la 20.00, pe Antena 1, juratul Mihai Bendeac va avea bătăi de cap din cauza unei concurente venite chiar de la Londra. Cum tânăra era o prezență extrem de agreabilă, actorul s-a gândit că, din nou, unii ar putea crede că votul său ar putea fi influențat de acest factor. Ca urmare, juratul ”iUmor” a părăsit sala râzând: ”Eu o să votez și o să plec repede!”. ”Doamne, ce urâtă era… Nu puteam să mă uit la ea!”, a glumit apoi Mihai Bendeac cu Șerban Copoț.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Au început filmările pentru sezonul 2 ,,The Wall – Marele Zid”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

După 45 de ediții, ,,The Wall- Marele Zid” a încheiat un prim sezon plin de emoție și strălucire, iar jocul imprevizibil din fața proiecției a schimbat de nenumărate ori destinul concurenților.

Emisiunea fenomen revine cu sezonul al doilea, care va fi difuzat pe Antena 1 din această primăvară, iar Valentin Butnaru și echipa de producție au aterizat deja în Polonia- acolo unde se află platoul de filmare.

Prezentatorul show-ului, Valentin, este foarte încântat să revină la filmări și nerăbdător să cunoască poveștile impresionante ale oamenilor buni care se vor lupta cu Marele Zid. Deși recunoaște că programul de filmare nu a fost deloc ușor la început, știe că limitele pot fi depășite atunci când pui pasiune în ceea ce faci: ,,Abia așteptam să revin în fața Marelui Zid. Am emoții, dar sunt constructive și sunt convins că și de data aceasta voi cunoaște oameni frumoși și norocoși.”, a declarat acesta.

Echipa de producție poloneză a fost la fel de entuziasmată să îi primească pe românii din spatele     show-ului ,,The Wall-Marele Zid la ei acasă. De dimineață, au organizat un mic dejun în cinstea lor, unde au rememorat cele mai frumoase momente din edițiile trecute, atât din platou, cât și din spatele camerelor de filmat. În primul sezon, chiar la finalul ultimei emisiuni, polonezii au proiectat pe Marele Zid un mesaj emoționant- ,,I love Romania”, în semn de recunoștință pentru o colaborare frumoasă și fructuoasă.

Anul acesta, Valentin Butnaru își petrece ziua de naștere pe platoul de filmări: ,, Cum îmi petrec ziua de naștere?! Păi, la filmări pentru noul sezon The Wall-Marele Zid, evident! De ce e evident? Pentru că sunt înconjurat de oameni geniali, fac ceva ce iubesc și mă distrez în tot timpul asta! E perfect! Mă simt  extraordinar alături de prietenii mei de aici. De ziua mea…sper ca Marele Zid să fie darnic cu concurenții.”, a mărturisit moderatorul.

Fiecare ediție ,,The Wall- Marele Zid” a fost unică și a redat povești frumoase ale oamenilor care au avut curajul să se înscrie într-o competiție a norocului și a strategiei, iar al doilea sezon promite surprize, dar și câștiguri impresionante. Suma totală a premiilor a ajuns până în acest moment la 2,620,676 RON, dar zâmbetele, lacrimile de fericire și reacțiile emoționante ale concurenților au fost nenumărate. Emisiunea ,,The Wall- Marele Zidrevine din această primăvară la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vineri, la Românii au talent, vedem la ce visează Mihaela Rădulescu încă din copilărie!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Jurații sunt plini de surprize în cea de-a doua ediție a sezonului 8 Românii au talent.

Inspirat de apariția inedită a unui concurent și de momentul pe care-l prezintă, Andi spune: ”În costumul ăla de panteră roz pot să mă îmbrac și eu.”, iar Mihaela continuă: ”Hai, du-te acum pe scenă! Vreau să-l văd pe Andi pantera roz, visez asta din copilărie!”. Pentru a-l încuraja pe jurat să facă transformarea, publicul îl aclamă și-l aplaudă frenetic.

Andi apare pe scenă în ritm de saxofon, cu mișcările specifice simpaticei pantere și face o demonstrație de talent autentic în fața a sute de persoane și a colegilor săi. ”Deși credeam că le-am văzut pe toate, sezonul 8 vine cu foarte multe surprize. Și din partea concurenților, dar și din partea juraților.”, spune Andra, impresionată până la lacrimi… de râs de reprezentația lui Andi, iar Smiley completează din culise: ”Seamănă cu mine din profil!”.

Vineri, de la 20:30, vedem întregul moment care provoacă ropote de aplauze și hohote de râs în sală, dar vedem și care este motivul pentru care unul dintre jurați declară că este extrem de nervos.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending