Connect with us

Emisiuni

Celebrul Johannes povesteste cum a ajuns Magician la Digi 24

Published

on

 

În preajma sărbătorii Crăciunului, emisiunea Din Interior intră într-o lume magică

Emisiunea care şi-a obişnuit publicul cu reportaje grele despre realităţile româneşti ale zilelor noastre, locuri necunoscute şi oameni ale căror talente nu sunt exploatate îndeajuns, bogăţii naturale şi umane de neimaginat, intră acum, în perioadă de sărbatoare într-un altfel de lume. Este una mai puţin cunoscută publicului larg, dar foarte spectaculoasă şi chiar în vogă în ultimii ani. Vorbim despre lumea magiei şi a personajelor care o populează: magicienii moderni. Iar întrebarea pe care şi-au pus-o realizatorii ediţiei din această săptămână a fost: ce mai înseamnă acum magia adevărată? E paranormal, e artă, e tehnică, e doar un show la care se taie bilete?

Reporterii Din interior au intrat în lumea celor care şi-au făcut o meserie din magie şi care se bucură, în sfârşit de recunoaştere: activitatea lor a intrat în nomenclatorul de meserii. Şi aşa îi vom cunoaşte pe unii dintre cei mai faimoşi magicieni români: Johannes, Andrei Teaşcă, Cristina Strecopitov, Emil Drăgan.

Pentru Johannes, cel mai renumit magician de pe la noi, cunoscut din numeroasele „minuni” făcute într-o emisiune televizată, totul a început în 1989, când l-a văzut pentru prima oară pe David Copperfield. Am vizionat o casetă VHS şi aşa a început: mă îmbrăcam ca el, cămaşa trebuia deschisă puţin mai mult, aveam felul lui de a fi…Mulţi dintre amicii mei nici nu ştiau cine e ăsta. Până a început să devină popular şi la noi în ţară….Ţin minte că răcneam în casă: veniţi, toată lumea că începe David Copperfield. Evident că nu venea nimeni, maică-mea avea treabă. Şi eu răcneam de unul singur…nu găseam absolut nicio explicaţie, era uimitor.”

 

         Despre începuturile sale într-ale magiei, Johannes povesteşte amuzat cum îsi speria la început vecinii, prietenii ori pe cei care veneau întâmplător pe la el pe acasă. Nu ştiu ce trebuia să-i aduc odată poştăriţei şi, pentru un moment, am plecat de lângă ea şi prin uşa deschisă se vedea un scaun în aer. Când m-am întors şi am văzut-o pe femeie, era terminată. Stătea cu gura deschisă şi zicea: stă în aer, pluteşte! Şi apoi zice: nu ştiu ce faci tu aici dar ceva nu e în regulă.”

         Dar care ar fi secretul reuşitei într-o asemenea profesie, poate oricine să o practice? „Există un timp de câteva minute în care dacă nu s-a făcut o conexiune invizibilă între spectator şi artist, l-ai pierdut. Ştiţi când îi convingi? Când ei văd că tu chiar crezi, că tu nu imiţi pe nimeni, tu nu eşti altcineva…”

         Andrei Teaşcă, la rândul său un nume sonor al acestei lumi, cel mai inimos susţinător al ideii de breaslă a magicienilor, şi-a descoperit această înclinaţie acum 10 ani. „ Am plecat în străinătate, am vrut să renunţ, nu m-a mai interesat România. M-am întâlnit cu toate poveştile minunate în străinătate şi mai ales în Asia unde se întâmplă totul al un nivel. Nu ridicat, ei sunt într-o altă lume. Şi m-am întors să încerc să construiesc ceva aici în ţară. Aşa s-a construit povestea în mine: actorul şi cu iluzionistul s-au întâlnit în mine şi au făcut magicianul. Pentru că el este un personaj. Un personaj care intrepretează un rol, cel al magicianului.”

         Şi aşa a apărut teatrul de magie, pe care îl conduce, unde vin din ce în ce mai mulţi artişti, printre care şi Cristina Strecopitov, singura femeie magician din România. Ea a trebuit să aleagă într-o bună zi, între facultatea de actorie şi magie şi a ales-o pe cea din urmă. Şi nici acum nu regretă… „Având în vedere că până acum în România nu am mai auzit, nu am mai văzut femei magician, mă simt specială în această postură. Sunt mândră de această poziţie şi nu cred că as fi putut să mă simt aşa şi dacă aş fi terminat actorie. Pentru că sunt multe actriţe, dar magicieni nu cred că sunt atât de mulţi. Femei.”

         Dincolo de toate aceste poveşti despre arta magiei, emisiunea Din Interior va intra în culisele celor mai noi spectacole şi ne va învăţa câteva trucuri adevărate, de la magicieni adevăraţi,  duminica, de la 18.15, la Digi24..

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Delia primele declaratii despre noul sexon X FACTOR

Published

on

 

Concurenții din noul sezon X Factor” sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta, crede jurata Delia, este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

”Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon ”X Factor”.

În plus, pe lângă talent, Delia a remarcat că tinerii au și multă încredere în ei, iar acesta, crede jurata, este meritul celor doi prezentatori. ”Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!”, spune Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

PRO TV: Maya Cioșa, Maria Popa și Olivia Alexandru sunt finalistele Vocea României Junior!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vineri, copiii au creat un spectacol extraordinar în semifinala Vocea României Junior. Andra, INNA și Marius Moga au avut misiunea de a alege care sunt cele mai bune voci din echipele lor pentru a ajunge în Marea Finală.

INNA a decis că trebuie să mearga mai departe cu Olivia Alexandru, cea care a convins-o aseară cu abilitatile de a face spectacol si cu vocea ei incredibila. Marius Moga a ales-o pe Maria Popa pentru interpretarea remarcabilă a piesei ”Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, iar Andra speră ca finala să o câștige Maya Cioșa, cea care a ridicat sala în picioare cântând ”Like I´m Gonna Lose You!”, de la Meghan Trainor & John Legend.

Vineri seara show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență înregistrând 4 puncte de rating și 16% share pe segmentul de public comercial, în timp ce postul de televiziune clasat pe poziția secundă avea 3.6 puncte de rating și 14.1% share. În minutul de aur de la 22.59, aproape 1.4 milioane de telespectatori, la nivel național, așteptau să vadă care sunt cei trei finaliști ai celui de-al doilea sezon Vocea României Junior.

După șase ediții pline de emoții, vinerea viitoare, de la 20:30, Andra, INNA și Marius Moga își vor ajuta concurenții să cucerească publicul cu momente memorabile. Totul pentru a câștiga marele trofeu și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Vlad Drăgulin, despre experiența X Factor: ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori”

Published

on

 

Aflat într-o nouă postură, în cel de-al optulea sezon ”X Factor”, actorul Vlad Drăgulin și-a luat în serios rolul de… înger păzitor! 

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi cei care vor avea grijă de concurenții ”X Factor” în acest sezon înainte de a intra pe scenă. ”Noi nu suntem prezentatori, suntem îngeri păzitori. E atât de nouă experiența aceasta pentru mine! Eu am fost mereu un tip egoist, iar asta este ca o spălare de păcate; mi-am propus să devin mai bun și să îi ajut pe alții fiind un braț blajin și generos care îi conduce din postura lor de civil până în momentul în care devin artiști pe scenă. Este ca o inițiere”, a spus Vlad Drăgulin.

Actorul empatizează cu tinerii, mai ales că s-a aflat și el în această ipostază. ”Concurenții au toți un numitor comun, se vede că se pregătesc pentru un moment mare, sunt încărcați de energie, iar eu o împrumut. Mă bucură că sunt tineri care iau această decizie în ciuda prejudecăților, că dacă te apuci de muzică o să mori de foame și noi am trecut prin asta, ni s-a zis să nu ne apucăm de teatru, dar sunt tineri care fac asta din pasiune, își fixează ștacheta altfel”, a mai spus Vlad Drăgulin.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending