HomeMAGAZINCelebrul om de afaceri Nicușor Stan, în vacanță cu Mara Bănică

Celebrul om de afaceri Nicușor Stan, în vacanță cu Mara Bănică

Nicușor Stan, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, a ales să își petreacă concediul în Grecia, în faimoasa peninsulă Halkidiki.

Deși are o agendă extrem de încărcată, mai ales acum, în plin sezon de nunți, Nicușor Stan s-a organizat astfel încât să petreacă, precum în anii anteriori, o vacanță de lux împreună cu familia. Astfel, omul de afaceri a plecat în Grecia, timp de o săptămână, împreună cu cei trei copii ai săi, Alex și gemenele Ana și Nicole, dar și cele mai importante femei din viața sa: mama și sora lui.

Este o tradiție de familie a proprietarului Ambasad’Or Events să meargă, în fiecare vară, în afara țării. De data aceasta însă, li s-au alăturat – din pură întâmplare – Mara Bănică, fiul acesteia, Dima, și Răzvan, iubitul ei.

„Nici dacă-mi programam nu se întâmpla așa. Ne-am întâlnit accidental în aeroport, unde am avut plăcuta surpriză să aflăm că avem aceeași destinație de vacanță și stăm exact în același hotel. A fost una dintre cele mai reușite vacanțe.” – Nicușor Stan

Aceștia s-au distrat copios, timp de șapte zile. Au călătorit în larg, au înotat împreună și au stat la plajă, bucurându-se de razele soarelui. Vedeți imaginile în galeria foto de mai jos!

Lasa un comentariu aici!

Written by

lucian.zavoianu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns