HomeMAGAZINCelebrul om de afaceri Nicușor Stan, în vacanță cu Mara Bănică

Celebrul om de afaceri Nicușor Stan, în vacanță cu Mara Bănică

Nicusor Stan 3

Nicușor Stan, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, a ales să își petreacă concediul în Grecia, în faimoasa peninsulă Halkidiki.

Deși are o agendă extrem de încărcată, mai ales acum, în plin sezon de nunți, Nicușor Stan s-a organizat astfel încât să petreacă, precum în anii anteriori, o vacanță de lux împreună cu familia. Astfel, omul de afaceri a plecat în Grecia, timp de o săptămână, împreună cu cei trei copii ai săi, Alex și gemenele Ana și Nicole, dar și cele mai importante femei din viața sa: mama și sora lui.

Este o tradiție de familie a proprietarului Ambasad’Or Events să meargă, în fiecare vară, în afara țării. De data aceasta însă, li s-au alăturat – din pură întâmplare – Mara Bănică, fiul acesteia, Dima, și Răzvan, iubitul ei.

„Nici dacă-mi programam nu se întâmpla așa. Ne-am întâlnit accidental în aeroport, unde am avut plăcuta surpriză să aflăm că avem aceeași destinație de vacanță și stăm exact în același hotel. A fost una dintre cele mai reușite vacanțe.” – Nicușor Stan

Aceștia s-au distrat copios, timp de șapte zile. Au călătorit în larg, au înotat împreună și au stat la plajă, bucurându-se de razele soarelui. Vedeți imaginile în galeria foto de mai jos!

Lasa un comentariu aici!

No comments

Lasă un răspuns