HomeLIFE STYLECerbul de Aur 2009, transmis live in Europa

Cerbul de Aur 2009, transmis live in Europa

Televiziunea Romana a semnat un contract cu Balkanika Music Television, prin care festivalul Cerbul de Aur 2009 va putea fi urmarit in Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croatia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia, informeaza TVR.
Balkanika Music Television este o televiziune care emite in tarile mentionate si Romania. Biroul de presa al TVR nu a facut referiri legate de valoarea contractului.

Cerbul de Aur 2009, care se va desfasura in perioada 2-7 septembrie, va fi difuzat integral pe TVR 1, TVR HD, TVR International, iar sectiunea de concurs si pe Balkanika MTV.

TVR International este receptionat in Europa, nordul Africii, Orientul Mijlociu, SUA, Canada, Australia si Noua Zeelanda.
Editia 2009 a festivalului va reuni anul acesta 25 de concurenti din 18 tari.
Vedetele internationale invitate la Brasov sunt Hot Chocolate, Steve Vai si Tiziano Ferro. Pe scena vor mai sustine recitaluri trupe si artisti romani ca Sistem, Directia 5, Vama, Holograf, Loredana.

Rusalana2

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns