Connect with us

LIFE STYLE

Cerbul de Aur 2009 va avea loc la Brasov

Published

on

Televiziunea Romana a anuntat ca anul acesta Festivalul Cerbul de Aur se va desfasura la Braosv in luna septembrie a acestui an .

„CERBUL DE AUR”, al doilea festival ca importanţă şi mărime în Europa după Eurovision, este un eveniment anual, care şi-a atras de-a lungul timpului milioane de fani din lumea întreagă. An de an, Piaţa Sfatului din Braşov s-a umplut până la refuz de publicul avid de muzică de calitate şi artişti de primă mână.  Cerbul de Aur 2009 este organizat de TVR si Primaria Brasov.

Au inceput inscrierile pentru concurentii straini ce vor participa la concursul de interpretare de pe scena Cerbului. (22 aprilie – 15 iunie 2009)

Festivalul Internaţional „CERBUL DE AUR”, Braşov, România

REGULAMENT
I. PREVEDERI GENERALE

1. Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” este un eveniment artistic, cu frecvenţă anuală, ce cuprinde:

 • concursul internaţtional de interpretare;
 • recitalurile invitaţilor;
 • manifestările adiacente festivalului;
 • spectacole „Tezaur – Coroană”.

2. Organizatorul, Societatea Română de Televiziune (SRTv), a elaborat prezentul regulament de desfăşurare a concursului şi hotărăşte ca în etapa finală să fie nouă concurenţi (participanţi).

3. Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor depune la Registratura SRTv din strada Ing. Ermil Pangratti sau vor trimite prin poştă, pe adresa Societatea Română de Televiziune Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti un plic închis, cu menţiunea „Pentru Cerbul de Aur”, care va conţine:

 • minimum două piese muzicale, pe suport CD Audio, MD sau DAT, însoţite de o fişă (playlist), care să conţină datele privind titularii de drepturi de autor / conexe ale căror creaţii şi interpretări se regăsesc pe suport (compozitor, textier, aranjor, producător, interpret, instrumentist, dansatori etc.) – Anexa nr. 1;
 • textele pieselor muzicale în cinci exemplare;
 • 5 fotografii ale interpretului, diferite, pe suport electronic – JPEG 300dpi;
 • mapa de presă a concurentului, un videoclip sau alte filmări reprezentative ale acestuia, pe suport DVD sau BETACAM SP, DIGIBETA, sau DV CAM, şi alte materiale promoţionale care să ilustreze activitatea sa artistică;
 • formularul de înscriere completat şi semnat de către titularii drepturilor de autor şi drepturilor conexe, prin care aceştia sunt de acord cu participarea în Festival şi cu prevederile Regulamentului Festivalului (Anexa nr. 2);
 • autorizarea / cesiunea (Anexa nr. 3), prin care titularul(ii) drepturilor de autor şi conexe garantează deţinerea şi cesionează neexclusiv către Televiziunea Română, drepturile patrimoniale de autor şi drepturile conexe aferente pieselor muzicale, pentru fixare, adaptare audiovizuală, radiodifuzare (inclus în Festival, în direct si / sau înregistrat), retransmitere, comunicare publică, inclusiv prin punerea la dispoziţia publicului (internet, telefonie mobilă, video streaming etc.), reproducere (inclus în Festival) şi distribuire, pe teritoriul României şi cel internaţional, pe o perioadă şi pentru un număr nelimitat de utilizări.

4. Concursul va avea trei etape: Preselecţie, Semifinale şi Finală.

5. Premiile concursului sunt următoarele:

 • Trofeul CERBUL DE AUR – 10.000 € – premiu în bani + trofeu + diploma;
 • Trofeul CERBUL DE ARGINT – 7.000 € – premiu în bani + trofeu + diploma;
 • Trofeul CERBUL DE BRONZ – 5.000 € – premiu în bani + trofeu + diploma;
 • Premiul Special al Juriului – 3.000 € – premiu în bani + placheta + diploma;
 • Premiul Publicului – 3.000 € – premiu în bani + placheta + diploma

CONTACT TVR

TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ – CERBUL DE AUR
Calea Dorobanţilor nr. 191, Sector 1,
Bucureşti, România

Tel:+40/21.305.09.08
Fax:+40/21.305.89.38
E-mail:golden.stag@tvr.ro

Rusalana3

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

LIFE STYLE

3 tipuri de personalităţi pe care ar trebui să le eviţi

Published

on

Gândiți-vă la toți oamenii cu care lucrați sau interacționați în mod regulat. Ați întâlnit vreodată tipul negativ, critic sau cel care face pe victima? Pariez că-ți amintești unul dintre acești oameni chiar acum.

 

În opinia profesorului internaţional de yoga Dana Ţupa, pesimiștii răspândesc negativitatea ca gripa și trebuie să ne limităm expunerea, deoarece atunci când le transmitem un lucru pozitiv, acela se va întoarce înapoi în formă negativă. Pesimiştii au puterea de a afecta negativ nu numai viziunea ta, ci și cultura sau chiar reputația ta.

De asemenea, specialistul afirmă că succesul nostru în viaţă constă în a ne alege foarte bine anturajul, în a decide de cine să ne lăsăm influenţaţi sau nu şi în a încerca să evităm factorii perturbatori care ne pot destabiliza de la drumul nostru asumat.

 

Cele trei tipuri de personalităţi care ne ţin departe de la obiectivele noastre

 

 1. Tipul negativ

“Acest tip de persoană pare să aibă o problemă pentru fiecare soluție și iubește să scurgă entuziasmul din orice idee nouă. Mantra lui este: „Acesta este modul în care a fost întotdeauna făcut”. Când se deschide o fereastră spre oportunitate, el te va trage la umbră. Îți va împiedica energia și îți va încetini ritmul. Nu îți va oferi energie dacă te vei inconjura de acest tip de persoană. Nu te poți aștepta să ai o viață pozitivă dacă te înconjori cu oameni negativi”, declară profesorul de yoga Dana Ţupa.

 

 1. Tipul critic

“Criticii sunt cunoscuți pentru că au de găsit tot timpul ceva deranjant de spus despre toată lumea și sunt deosebit de faimoși pentru tranzacționarea informațiilor confidențiale sau negative despre ceilalți. Criticii folosesc bârfele pentru a le lega și pentru a controla miniaturi. Nu lăsați niciodată pe nimeni care nu a făcut nimic să vă spună cum să faceți ceva”, declară profesorul de yoga Dana Ţupa, directorul PURNA Yoga Academy.

 

 1. Tipul victimă

“Niciodată nu este capabil să accepte responsabilitatea personală, viața pare nedreaptă față de victime. Puntea este întotdeauna stivuită împotriva victimelor și nu au decât ghinion. Îi veți recunoaște prin scuzele lor de semnătură”, menţionează Dana Ţupa.

 

Mai multe detalii pe retetedesanatate.ro 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

LIFE STYLE

Culorile puternice: unul dintre cele mai mari trenduri in 2018, ghid de stil by Loredana Ciangau @ L’Atelier Couture

Published

on

Una dintre vestile bune, care vine odata cu noul an este ca a venit in sfarsit momentul sa incerci noile trenduri prezentate la Saptamanile Modei de acum cateva luni! Pe unele dintre ele poate le cunosti si le-ai incercat deja, dar multe altele asteapta inca sa fie descoperite si testate…

Unul dintre cele mai mari trenduri ale sezonului urmator se anunta a fi culorile puternice, precum galben, rosu, violet si nuantele aprinse de roz. Piesele in culori puternice pot fi purtate in mai multe feluri. Le poti purta impreuna, intr-un colour block, sau poti purta o singura piesa statement intr-o culoare vibranta, cum ar fi o rochie fluida sau o pereche de cizme pana la genunchi.

 

Daca ti-ai propus de mult sa iesi din monotonia non-culorilor, nu exista moment mai bun sa incerci, decat acum! Ce alta modalitate mai buna sa combati melancolia perioadei reci decat un outfit in culori puternice?! Descopera mai jos propunerile noastre in nuante vibrante pentru un inceput de an plin de culoare!

Loredana Ciangau, designerul brandului L’Atelier Couture ne ajuta sa vedem cele mai interesante propuneri pentru a fi in stil in acest sezon!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

LIFE STYLE

MIA, singurul salon mobil de manichiură-pedichiură din Europa

Published

on

Creeat după un concept adus tocmai din Beverly Hills, MIA – Manicure in Action este un salon pe patru roți, specializat în manichiură și pedichiură.

Conceptul este unul simplu și poate veni în ajutorul oricărei persoane care nu are atât de mult timp la dispoziție. MIA – Manicure în Action se poate deplasa chiar la tine acasă (valabil doar în București deocamdată), cu preponderență în jurul clădirilor de birouri, a cartierelor rezidențiale și a tuturor locațiilor de top, însă îl poți găsi și la diverse evenimente mondene sau particulare.

 

Persoana modernă din ziua de azi este mai mereu în mișcare, de aceea MIA vine în ajutorul tău și îți salvează timpul oferindu-ți cele mai bune servicii într-un ambient plăcut.

 

Despre conceptul și afacerea pe care a adus-o în România, Iulia, fondatoarea brandului MIA ne mărturisește: “Totul a pornit de la o dorința foarte mare de a creea ceva unic în România care să mă reprezinte și care să fie de mare impact. MIA sau mai bine zis Manicure in Action îmi poartă inițialele numelui dar totodată reprezintă și una dintre cele mai mari pasiuni: manichiura perfectă. Am locuit în State mai bine de 5 ani, loc în care mi-am finalizat studiile dar am și vizitat aproape toate statele, iar când am ajuns în Beverly Hills și am văzut acest concept, mi s-a lipit de suflet, nu-mi mai puteam lua gândul de la el. Îl visam zi și noapte, iar astfel, au început ideile să curgă, brandul să se contureze…până când în Ianuarie 2017 m-am întors în orașul meu natal, București, și m-am apucat de treabă. ”

 

Cu produse de cea mai bună calitate, personalul din cadrul salonului Manicure in Action oferă o varietate dintre cele mai bune servicii. Personalul este foarte bine instruit și vă aduce cele mai recente tendințe și stiluri în serviciile pe care le oferă și în același timp, se folosesc și cele mai bune produse: OPI, CND, Cupio, Melkior sau Victoria’s Secret.

Designul salonului a fost creat de la zero, după un concept care îi aparține chiar Iuliei, fondatoarea brandului, tocmai pentru a veni cu ceva nou, cu ideea de salon pe roți, un design care să exprime eleganță, rafinament și bun gust, dar să fie util în primul rând, fără a renunța la elementele moderne.

De asemenea, în premieră pentru piața din România, salonul pe roți MIA oferă servicii și pachete speciale, atât pentru doamne, cât și pentru domni, dar și pentru cei mici. Astfel, puteți să alegeți din „preparatele speciale” și să optați pentru pachetul SIGNATURE, de exemplu, care conține o manichiură sau o pedichiură cu ojă semipermanentă, însoțită de un pahar de șampanie, un masaj de 10 minute și un strop de parafină.

 

Salonul se află mereu în mișcare, însă întotdeauna îl veți găsi în locații centrale, ușor accesibile,  iar programul este de luni până vineri între orele 9-20.

www.manicureinaction.com

Programările se fac la numărul de telefon: 0755.108.889

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Trending