HomeLIFE STYLECerbul de Aur 2009 va avea loc la Brasov

Cerbul de Aur 2009 va avea loc la Brasov

Televiziunea Romana a anuntat ca anul acesta Festivalul Cerbul de Aur se va desfasura la Braosv in luna septembrie a acestui an .

„CERBUL DE AUR”, al doilea festival ca importanţă şi mărime în Europa după Eurovision, este un eveniment anual, care şi-a atras de-a lungul timpului milioane de fani din lumea întreagă. An de an, Piaţa Sfatului din Braşov s-a umplut până la refuz de publicul avid de muzică de calitate şi artişti de primă mână.  Cerbul de Aur 2009 este organizat de TVR si Primaria Brasov.

Au inceput inscrierile pentru concurentii straini ce vor participa la concursul de interpretare de pe scena Cerbului. (22 aprilie – 15 iunie 2009)

Festivalul Internaţional „CERBUL DE AUR”, Braşov, România

REGULAMENT
I. PREVEDERI GENERALE

1. Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” este un eveniment artistic, cu frecvenţă anuală, ce cuprinde:

 • concursul internaţtional de interpretare;
 • recitalurile invitaţilor;
 • manifestările adiacente festivalului;
 • spectacole „Tezaur – Coroană”.

2. Organizatorul, Societatea Română de Televiziune (SRTv), a elaborat prezentul regulament de desfăşurare a concursului şi hotărăşte ca în etapa finală să fie nouă concurenţi (participanţi).

3. Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor depune la Registratura SRTv din strada Ing. Ermil Pangratti sau vor trimite prin poştă, pe adresa Societatea Română de Televiziune Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti un plic închis, cu menţiunea „Pentru Cerbul de Aur”, care va conţine:

 • minimum două piese muzicale, pe suport CD Audio, MD sau DAT, însoţite de o fişă (playlist), care să conţină datele privind titularii de drepturi de autor / conexe ale căror creaţii şi interpretări se regăsesc pe suport (compozitor, textier, aranjor, producător, interpret, instrumentist, dansatori etc.) – Anexa nr. 1;
 • textele pieselor muzicale în cinci exemplare;
 • 5 fotografii ale interpretului, diferite, pe suport electronic – JPEG 300dpi;
 • mapa de presă a concurentului, un videoclip sau alte filmări reprezentative ale acestuia, pe suport DVD sau BETACAM SP, DIGIBETA, sau DV CAM, şi alte materiale promoţionale care să ilustreze activitatea sa artistică;
 • formularul de înscriere completat şi semnat de către titularii drepturilor de autor şi drepturilor conexe, prin care aceştia sunt de acord cu participarea în Festival şi cu prevederile Regulamentului Festivalului (Anexa nr. 2);
 • autorizarea / cesiunea (Anexa nr. 3), prin care titularul(ii) drepturilor de autor şi conexe garantează deţinerea şi cesionează neexclusiv către Televiziunea Română, drepturile patrimoniale de autor şi drepturile conexe aferente pieselor muzicale, pentru fixare, adaptare audiovizuală, radiodifuzare (inclus în Festival, în direct si / sau înregistrat), retransmitere, comunicare publică, inclusiv prin punerea la dispoziţia publicului (internet, telefonie mobilă, video streaming etc.), reproducere (inclus în Festival) şi distribuire, pe teritoriul României şi cel internaţional, pe o perioadă şi pentru un număr nelimitat de utilizări.

4. Concursul va avea trei etape: Preselecţie, Semifinale şi Finală.

5. Premiile concursului sunt următoarele:

 • Trofeul CERBUL DE AUR – 10.000 € – premiu în bani + trofeu + diploma;
 • Trofeul CERBUL DE ARGINT – 7.000 € – premiu în bani + trofeu + diploma;
 • Trofeul CERBUL DE BRONZ – 5.000 € – premiu în bani + trofeu + diploma;
 • Premiul Special al Juriului – 3.000 € – premiu în bani + placheta + diploma;
 • Premiul Publicului – 3.000 € – premiu în bani + placheta + diploma

CONTACT TVR

TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ – CERBUL DE AUR
Calea Dorobanţilor nr. 191, Sector 1,
Bucureşti, România

Tel: +40/21.305.09.08
Fax: +40/21.305.89.38
E-mail: golden.stag@tvr.ro

Rusalana3

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns