HomeLIFE STYLECerbul de aur, argint si bronz; trofeele festivalului

Cerbul de aur, argint si bronz; trofeele festivalului

Pentru prima dată după 1989, încercând să reînvie tradiţia Festivalului Cerbul de Aur din anii săi de început, la ediţia 2009 a concursului, Televiziunea Română va acorda trei mari trofee: Cerbul de Aur, Cerbul de Argint şi Cerbul de Bronz. Ocupanţii primelor trei locuri vor primi fiecare câte un trofeu. TROFEUL FESTIVAULUI

Cu o greutate de aproximativ două kilograme şi o înălţime de 32 de cm, fiecare trofeu a fost realizat de artistul plastic Ionel Iştoc, din bronz aurit, respectiv argintat şi bronz simplu. Pe lângă cele trei trofee, TVR va mai acorda Premiul Special al Juriului şi Premiul Publicului, ce constau în plachete aurite, dar şi un premiu de excelenţă pentru întreaga activitate decernat cunoscutului chitarist Steve Vai, care va concerta la Cerbul de Aur, în data de 6 septembrie 2009.

Artistul plastic Ionel Iştoc este Membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi, din 2007, doctorand al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism ,,Ion Mincu”. Ionel Iştoc este câştigătorul concursului naţional organizat în 2004, de TVR şi Uniunea Artiştilor Plastici, pentru realizarea trofeului Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur.

Ediţia 2009 a Festivalului şi Concursului Internaţional Cerbul de Aur care se va desfăşura, în perioada 2-7 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, va reuni anul acesta 25 de concurenţi din 18 ţări. Spectacolul tv realizat în afara concursului reprezintă o impresionantă incursiune în istoria muzicii moderne.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns