Connect with us

Evenimente

Cerbul de Aur, pe ultima suta de metri!

Published

on

Foto Credit: TVR
Prev1 of 2
 

Scena festivalului „Cerbul de Aur”, care se va desfăşura în perioada 3-8 septembrie, la Braşov, a fost terminată după aproape două săptămâni de muncă, în cursul zilei de duminică atunci cand vor avea loc si primele repetiţii.

Lucrările pentru montarea scenei festivalului au început, în Piaţa Sfatului, din 15 august, iar sâmbătă seară au fost făcute ultimele retuşuri. Scena, scaunele, luminile şi instalaţiile de sunet au fost montate, totul fiind deja pregătit pentru primele repetiţii. Majoritatea concurenţilor au sosit deja în Braşov, iar duminică dimineaţă au testat scena şi sonorizarea şi au făcut primele „încălziri” înainte de concurs. Duminică seară, de la ora 20.00, fiecare concurent va avea la dispoziţie maxim zece minute pentru repetiţii, pentru a se acomoda cu scena, sunetul şi luminile, la fel cum va fi şi în seara de concurs.

De la primele apariţii pe scenă ale concurenţilor, Piaţa Sfatului a devenit neîncăpătoare. Mulţimi de curioşi s-au strâns în centrul vechi al Braşovului, au dansat pe ritmurile muzicii, au cântat şi i-au aplaudat pe concurenţi. Mai mulţi spectatori chiar s-au aşezat comod pe scaunele de plastic instalate în Piaţa Sfatului pentru a privi spectacolul. Nu pentru multă vreme însă. Organizatorii spectacolului au ordonat „degajarea terenului”, pentru a pune la punct ultimele pregătiri. Spectatorii nu s-au lăsat intimidaţi şi au privit mai departe spectacolul de la gardul improvizat în jurul scenei.

În cursul serii de duminică, braşovenii vor putea urmări şi primele repetiţii cu spectaculoasele jocuri de lumini promise de organizatori, dar şi prestaţia concureţilor care vor purta ţinutele cu care se vor prezenta şi în concurs. Concurenţii, dar şi tehnicienii, vor avea la dispoziţie încă două zile de repetiţii până la startul competiţiei. Cei 30 de concurenţi provin din 21 de ţări, România având cinci reprezentanţi: Tony Poptamas & Alexandra Ungureanu, Răzvan Krivach, Dragoş Chircu, Provincialii şi Annamari Dancs.

Prima seară a festivalului, 3 septembrie, va debuta cu un spectacol susţinut de unii dintre cei mai mari artişti români – Iris, Direcţia 5, Aura Urziceanu, Angela Similea, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabitţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico şi Aurelian Andreescu – care vor interpreta piese prezentate de-a lungul timpului pe scena de la Braşov. Seara va continua cu semifinala I, în care vor concura primii zece artişti, recitalul care încheie prima seară fiind rezervat trupei spaniole Los Vivancos.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

 1. fan cerb

  2 septembrie 2008 at 21:39

  aurelian endreescu a murit in ’86

 2. Mihaela

  31 august 2008 at 21:14

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Bogdan Miu și Cătălin Striblea vor prezenta concertele ”Digi FM Apus Acustic”

Published

on

 

Digi FM își așteaptă ascultătorii, miercuri, 25 iulie și 1 august, la concertele acustice organizate sub sloganul ”Digi FM Apus Acustic”, pe terasa Promenada.

Cei mai în vogă artiști români ai momentului vor fi prezenți în concertele prezentate de echipa Matinalului Digi FM, Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

În seara de 25 iulie, de la ora 20.00, vor cânta Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă,  Mark Stam și Dara. Următorul concert, din 1 august, îi va aduce pe scena din Promenada Mall pe Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Juno, Kale, Dominique, Jean Gavril.

”Digi FM Apus Acustic” este organizat cu sprijinul Global Records , CAT MUSIC  și Hahaha Production . Concertele vor fi transmise în direct și pe UTV, iar accesul pe terasa Promenada Mall va fi gratuit.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

18 artişti din 15 de ţări concurează pentru Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Cerbul de Aur îşi prezintă concurenţii ediţiei 2018, după ce juriul a deliberat şi a ales interpreţii care vor intra în concurs pentru Marele Trofeu al Festivalului Internaţional. Organizat de Televiziunea Română, Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va fi transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Moldova, în perioada 29 august – 2 septembrie.

Ca urmare a numărului mare de candidaţi înscrişi, organizatorii au decis ca la secţiunea interpretare să poată intra în concurs un număr de 18 artişti, faţă de 15, cât era prevăzut iniţial.

După analiza materialelor transmise de cei peste 110 candidaţii înscrişi în selecţie, membrii juriului i-au ales pe cei 18 concurenţi care vor urca pe scena de la Braşov.

Astfel, pentru ediţia aniversară, juriul selecţiei a ales* pentru a urca pe scena prestigiosului Festival 18 interpreţi din 14 ţări şi România. Aceştia sunt:

 1. Inis Neziri (Albania)
 2. Amaliya Margaryan (Armenia)
 3. Kaye Olivier Fabian C (Belgia)
 4. John Karayiannis (Cipru)
 5. Kelly-Joyce Bale (Franţa)
 6. Ryan O’Shaughnessy (Irlanda)
 7. Omer Netzer (Israel)
 8. Damiano Borgi (Italia)
 9. Tiziana Camelin (Italia)
 10. Dinara Kairova (Kazakhstan)
 11. Antonia Gigovska (Macedonia)
 12. Karl William Lund (Marea Britanie)
 13. Lidia Isac (Republica Moldova)
 14. Dora Gaitanovici (România)
 15. Ovidiu Anton (România)
 16. Raluca Blejusca (România)
 17. Sebastian Schmidt (San Marino)
 18. Jorge Gonzalez (Spania)

 

Cei 18 artişti care vor intra în Concursul Cerbul de Aur au fost aleşi de juriul selecţiei, format din Daniel Jinga – dirijor şi compozitor, Liana Stanciu Georgescu – jurnalist de specialitate radio şi tv, Felix Crainicu – realizator Radio România Actualităţi, Andrei Tudor – compozitor, Andreea Archip – jurnalist, Gabriel Scîrlet – regizor muzical TVR şi Smaranda Vornicu Shalit – directorul Festivalului.

Următoarea etapă pentru cei 18 concurenţi este alegerea piesei din repertoriul românesc pe care o vor interpreta pe scena de la Braşov, din lista pusă la dispoziţie de organizatori pe site-ul cerbuldeaur.ro, la secţiunea dedicată.

Concursul Festivalului va debuta joi, 30 august, urmând ca, pe 1 septembrie, să aflăm numele laureaţilor ediţiei din acest an.

Pe lângă Marele Trofeu, în valoare de 25 de mii de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii:

Ø  Premiul I

Ø  Premiul al II-lea

Ø  Premiul al III-lea

Ø  Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti

Ø  Premiul Braşovului

Ø  Premiul Publicului

Ø  Premiul Presei Festivalului

Ø  Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.

 

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov. La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu show-ul România Centenar, un spectacol ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Digi Fm prezinta concertele Apus Acustic cu Smiley, Antonia, The Motans sau Irina Rimes

Published

on

 

Vară asta, artiștii României dedică serile de miercuri apusului de soare.  Digi FM Apus Acustic, pe terasa Promenada Mall! O experientă senzorială inedită, cu artiști autohtoni și muzică 100% acustică.

Două săptămâni la rând, în fiecare seară de miercuri, ai:

Miercuri 25 iulie-ora 20.00
Irina Rimes, Antonia, The Motans, Nicoleta Nucă,  Mark Stam și Dara.

Miercuri  1 august-Ora 20.00
Smiley, Feli, Sore, Ana Munteanu, Serendinschi, Amir, Valeria Stoica, Jean Gavril.

Gazde, la Digi FM Apus Acustic, vor fi matinalii Digi FM Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

Intrarea este liberă!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending