HomeLIFE STYLECerbul de Aur Junior, la TVR 3

Cerbul de Aur Junior, la TVR 3

În pragul desfăşurarii FestivaluluiCerbul de Aur de la Braşov, TVR 3 aduce în atenţia telespectatorilor Festivalul de Muzică Pop pentru Copii, Cerbul de Aur Junior. Acesta se va desfăşura în perioada 6-9 august 2009 la Piatra Neamţ.54754

Cei 67 de concurenţi vor evolua pe grupe de interpretare: grupa I (5-7 ani), grupa a II-a (8-10 ani), grupa a III-a (11-13 ani), grupa a IV-a (14-17 ani), grupuri vocale mici şi grupuri vocale mari. Premierea va avea loc în data de 9 august.

Copii înscrişi în competiţie vor avea parte de un concurs Miss şi Mister Festival şi de o petrecere în jurul unui foc de tabără, care va avea loc după ultima seară de concurs. Special pentru acest eveniment a fost amenajat Ştrandul Municipal din Piatra Neamţ.

Selecţia concurenţilor a fost făcută în perioada februarie – aprilie 2009, în urma preselecţiilor zonale din 13 oraşe ale României şi a semifinalei desfăşurate la Bucureşti. În concurs sunt înscrişi şi 3 copii din Republica Moldova.

Pe scena festivalului vor susţine recitaluri: D&D, Alexandra Ruge, Alina Eramia, Andreea Cernica, Sophia, Ştefan Atargovitoaie şi Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns