HomeALL MEDIACercetatorul Ovidiu Bojor si-a aniversat impresionanta varsta de 88 de ani in cadrul unei gale surpriza care ii poarta numele

Cercetatorul Ovidiu Bojor si-a aniversat impresionanta varsta de 88 de ani in cadrul unei gale surpriza care ii poarta numele

Personalitati atat din lumea mondena cat si din lumea afacerilor, dar mai ales din lumea celor care sustin un stil de viata sanatos au complotat pentru a organiza Gala Ovidiu Bojor, exact in ziua in care cunoscutul cercetator a implinit 88 ani.

Vedeta TV, Florentina Opris, organizatoarea petrecerii surpriza, impreuna cu omul de afaceri Nicusor Stan, au pus cap la cap toate detaliile unui cadru fastuos, demn pentru a celebra cariera unui om care a impartasit stiinta si evolutie pentru societatea noastra.  Astfel, s-au adunat cu totii si l-au asteptat pe domnul profesor, care a ajuns la bratul sotiei sale, aratand impecabil pentru anii de viata pe care a reusit sa ii adune. Dupa ce s-a dezmeticit si a facut o gluma cu invitatii galei, in stilu-i caracteristic, ascunzandu-se in bucatarie, petrecerea a inceput, sampania a curs alaturi de premii si voie buna.

Printre premiatii pentru „Un stil de viata sanatos” ii enumeram pe Dr. Gheorghe Mecinicopschi, Profesor Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Dr. Ionica Ciortan, omul de afaceri Nicusor Stan si bineinteles reprezentantii companiilor nationale si internationale care „au pus in ambalaj” si au transformat in afacere cercetarile lui Ovidiu Bojor.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns