HomeLIFE STYLECeremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, în direct, la TVR

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice, în direct, la TVR

După două săptămâni şi jumătate, Jocurile Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 au ajuns la final. Duminică, 28 februarie, cea de-a 21-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă ia sfârşit. Televiziunea Română, official broadcaster al Jocurilor Olimpice în România, este alături de iubitorii întrecerilor olimpice până în ultima fază a evenimentului.

Ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice va fi transmisă în direct în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3.25, pe TVR 1 şi TVR HD şi în reluare luni, 1 martie, de la orele 17.25, pe TVR1 respectiv 21.00, pe TVR HD.

Însă, până la Ceremonia de închidere, nu rataţi finalele de hochei masculin, Gala laureaţilor la patinaj artistic, finalele de patinaj viteză, cea de snowboard sau cursele de schi fond de 50 km cu start în bloc masculin, schi fond de 30 km cu start în bloc feminin şi schi alpin, transmise, în direct, sâmbătă şi duminică, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

De asemenea, nu rataţi concursul de pe site-ul www.tvr.ro/jo2010. Mai sunt premii în joc! Trebuie doar să urmăriţi Jocurile Olimpice de Iarnă la TVR 1, TVR 2 şi TVR HD, să reţineţi indiciul fiecărei săptămâni menţionat de comentatori şi să vă înscrieţi la concurs. Premiile, oferite de Panasonic – partener oficial al Jocurilor Olimpice, constau în camere video full HD, iar marele premiu – un sistem home cinema full HD.

Până acum, s-au înscris 16606 utilizatori şi au fost acordate trei camere full HD. Mai puteţi câştiga trei premii, precum şi marele premiu la extragerile din data de 1 martie.

[starrating template_id=4 column=’title’]

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns