HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCFR Marfă, de la extaz la agonie în doar 15 ani, la „România, te iubesc!”

CFR Marfă, de la extaz la agonie în doar 15 ani, la „România, te iubesc!”

CFR Marfă e în colaps, un uriaş desfăcut în bucăţi de cei pentru care glasul roţilor de fier a rostit doar cuvântul „profit”. Duminică, 10 martie, de la 18:00, la „România, te iubesc!”, corespondentul Ştirilor ProTv, Cosmin Savu, arată cum a fost posibil ca în doar 15 ani compania CFR Marfă să treacă de la extaz la agonie.

„De săptămâni întregi asistăm la ultimele acte dintr-o piesă cu deznodământ tragic: privatizarea CFR Marfă. Cine au fost actorii care au jucat un rol în destinul acestei societăţi, cum s-a ajuns ca despre o companie cu potenţial enorm să se vorbească la fel ca despre un morman de fier vechi?”, se întreabă Cosmin.

Dureros este că CFR Marfă este cea mai mare companie de acest fel din Europa de Est, iar reportajul difuzat în cadrul ediţiei din 10 martie a emisiunii „România, te iubesc!” va aduce în faţa telespectatorilor afacerile care au devastat compania, investiţiile uriaşe care ruginesc în triaje, comisioanele plătite unor firme cu grijă alese, precum şi oamenii aflaţi în poziţiile cheie care au pus compania pe butuci.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns