HomeALL MEDIACheeky Girls se lauda ca i-au dat cu flit fotbalistului Ashley Cole: “Vai, noua nu ne plac fotbalistii, sunt libidinosi!”

Cheeky Girls se lauda ca i-au dat cu flit fotbalistului Ashley Cole: “Vai, noua nu ne plac fotbalistii, sunt libidinosi!”

In vreme ce alte vedete din showbizz-ul britanic ar da orice sa se cupleze cu un fotbalist, gemenele de la Cheeky Girls sunt dezgustate de jucatorii din Premier League: “Sunt niste baieti libidinosi, care urmeaza numai un singur scop: sa atraga fetele in pat”, au declarat pentru Stirile PRO TV din Sport Cheeky Girls.

Fetele Cheeky se lauda ca i-au dat cu flit fostului sot al lui Cheryl Cole, declarata de FHM cea mai sexy femeie din lume. “ Vai, dar noua nu ne plac fotbalistii! Am fost odata abordate de fotbalistii de la Arsenal, in special de Ashley Cole. Am fi aratat penibil daca am fi iesit cu el. Cred ca fetele din Romania sunt atrase de fotbalisti pentru ca au “money, money, money!”, au spus surorile Cheeky.Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns