HomeALL MEDIAChef Catalin Scarlatescu a gatit pentru doamne de 8 martie intr-un loc public (galerie foto)

Chef Catalin Scarlatescu a gatit pentru doamne de 8 martie intr-un loc public (galerie foto)

Anul acesta de 8 martie chef Catalin Scarlatescu de la “MasterChef” s-a gandit la un cadou inedit pentru doamne si domnisoare: acesta a gatit intr-un loc public, “la vedere”, din dorinta de a le rasfata pe doamne cu preparate rafinate si delicioase care ii poarta semnatura.

Asa se face ca temutul jurat din show-ul de la Pro Tv a lasat deoparte comentariile acide si s-a inarmat cu multa delicatete din dorinta de a face doamnelor o surpriza de ziua lor. Chef Scarlatescu si-a scos ajutoarele din bucatarie si le-a pus la treaba intr-un loc public, in piata Dorobanti, acolo unde au luat nastere cele mai savuroase si delicioase cadouri. Doamnele care s-au aflat in trecere pe acolo, dar si prietene si cunostinte ale chef-ului, precum si doamnele care lucreaza in piata respectiva au putut gusta fabuloasele preparate care le-au rasfatat papilele gustative.

Si corespondentul Stirilor Pro Tv Adriana Stere a avut ocazia sa ia lectii de gatit de la chef Scarlatescu si a inspectat cu multa curiozitate preparatele prezentate apoi intr-un material in cadrul Stirilor Pro Tv. “De obicei de 8 martie doamnele si domnisoarele primesc flori. Eu am vrut sa le arat admiratia si respectul meu altfel si am ales sa gatesc pentru ele intr-un spatiu public. Sper ca s-au simtit rasfatate”, a marturisit Catalin Scarlatescu.

Lasa un comentariu aici!

Written by

razvan.badea@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns