HomeAUDIENȚE TVAnalizeCHEFI LA CUŢITE: Chef Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Lăcustă! Show-ul de la Antena 1, din nou lider de audiență cu aproape 2 milioane de telespectatori

CHEFI LA CUŢITE: Chef Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Lăcustă! Show-ul de la Antena 1, din nou lider de audiență cu aproape 2 milioane de telespectatori

„Te vedeam în finală!” Asta i-a spus marți seară chef Florin Dumitrescu lui Lucian Bostan, zis și Lăcustă, când acesta a părăsit competiția culinară de la Antena 1. Deși era un om de bază în echipa gri, la duel acesta nu a reușit să se ridice la așteptările chefilor, care au jurizat pe nevăzute și au decis că farfuria lui este cea care trebuie eliminată.

 

Cifre de audienta

Emisiunea „Chefi la cuțite” a fost și marți seară lider de piață, cu aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul țării, în minutul 21.41, care urmăreau confruntările culinare ale celor trei echipe.

Show-ul a condus topul audiențelor în intervalul său de difuzare (20.30-23.11), cu o audiență medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,2 puncte de rating și 27,8 % cota de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 9,7 puncte de rating și 24 de procente din cota de piață.

 

La orașe, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8,8 puncte de rating și 18,7 % cota de piață, pe locul secund clasându-se Pro Tv cu o medie de 8,2 puncte de rating și 17,4 % cota de piață.

În minutul de maximă audiență atins la 22.43 pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” obținea un vârf de 14,7 puncte de rating și 37,5 % cota de piață, mai mult decât dublu față de următorul clasat, Pro Tv, care avea 6,4 puncte de rating și 16,4 % cota de piață.

 

chefi-la-cutite-lider-de-audienta-antena-1-3

Follow up

Seara de marți a adus bucurie fără margini în echipa roșie condusă de chef Bontea, care a obținut din partea sportivilor campioni invitați la jurizare nu mai puțin de 9 farfurii. Echipa roșie a condus astfel detașat clasamentul celei de-a doua confruntări, astfel că a scăpat de duel și și-a trăit bucuria cu cel mai mare entuziasm.

La polul opus, echipa gri condusă de chef Dumitrescu nu a primit nicio farfurie, iar duelul le-a adus și o pierdere. Lăcustă, Lucian Bostan, a fost eliminat, iar echipa merge acum mai departe fără un om bun, de bază, pe care chef Florin îl vedea chiar în finală. „Erai una dintre opțiunile mele pentru finală”, i-a spus acesta trist la finalul serii.

 

Nici pentru echipa neagră lucrurile nu merg bine. Deși au scăpat de încă o eliminare, concurenții lui chef Scărlătescu nu reușesc să funcționeze ca o echipă, nu se coordonează și nu se ridică al așteptările liderului lor. În plus, aceștia îl suspectează pe Alexandru Filip că le sabotează concursul. Ce alte întâmplări îi mai așetaptă pe aceștia, telespectatorii Antena 1 află săptămâna viitoare, luni și marți de la 20.30, la „Chefi la cuțite”.

 

chefi-la-cutite-lider-de-audienta-antena-1-2

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Foto Credit: Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns