HomeTELEVIZIUNEEmisiuniChef Patrizia Paglieri și Chef FOA joacă FIFA 15 fără Chef Hădean

Chef Patrizia Paglieri și Chef FOA joacă FIFA 15 fără Chef Hădean

Chef Patrizia Paglieri și Chef FOA, doi dintre jurații celui mai urmărit show culinar din România: MasterChef, sunt invitații lui George Buhnici în emisiunea iLikeIT.

George îi va provoca la un derby de zile mari: Italia-România. Este vorba despre un meci de fotbal în cadrul celui mai în vogă joc al acestui final de an: FIFA 15. Află cine a câștigat meciul, sâmbătă de la 10:00, pe PRO TV.

Emisiunea prezintă în această săptămână cele mai interesante teste și comparații, precum și cele mai hot subiecte din lumea digitală, aflată în continuă schimbare.

În această sâmbătă, George Buhnici și invitații săi vor analiza o serie telefoane dual-sim: de la telefoane premium, la cele din gama low-budget, toate vor fi testate, analizate și comparate. iLikeIT prezintă și o serie de telefoane produse în România, dotate cu procesoare extrem de performante, ecrane de înaltă calitate și funcții uimitoare.

Gadgeturile inteligente și viralul săptămânii sunt ingredientele de încheiere ale emisiunii. La noutățile săptămânii telespectatorii vor face cunoștință cu un telefon absolut impresionant destinat unui segment cheie al pieței și cu un acumulator care se încarcă prin mișcările utilizatorului.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stirbu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns