HomeTELEVIZIUNEEmisiuniChef Sorin Bontea de la “MasterChef” s-a tatuat! (galerie foto)

Chef Sorin Bontea de la “MasterChef” s-a tatuat! (galerie foto)

In noul sezon “MasterChef” care incepe la Pro Tv din 22 octombrie, de la ora 20.30, chef Sorin Bontea afiseaza un look nou.

Juratul din show-ul culinar de la Pro Tv si-a facut doua tatuaje pe brate, despre care spune ca sunt dedicate celor doi copii ai sai:

“Mi-am tatuat pe brate numele copiilor mei, pe un brat numele fetitei, Miruna, pe celalalt al baiatului, Iulian”, spune Sorin. “E o dorinta mai veche de-a mea, insa abia acum am luat decizia de a o pune in practica”, adauga el.

Juratul de la “MasterChef – Proba celebritatii” povesteste ca cei doi copii ai sai au fost foarte placut surprinsi de tatuajele tatalui lor.

“Nu se asteptau sa ma vada asa”, recunoaste chef Bontea, “insa au fost bucurosi sa stie ca astfel ii voi purta intotdeauna cu mine. Eu aveam ideea asta de mai multi ani, insa n-a fost sa fie pana acum. Mai ales in perioada in care am lucrat pe vase de croaziera si eram destul de mult timp plecat, imi lipseau foarte mult si asa mi-a venit ideea de a-mi tatua numele lor. Si uite ca vara aceasta a fost momentul cel mai potrivit pentru a face asta”, mai spune Sorin.

Lasa un comentariu aici!

Written by

mihai.stanciu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns