HomeTELEVIZIUNEEmisiuniANTENA 1: Cele trei echipe de la CHEFI LA CUTITE gătesc meniu de Paște pentru gașca Zurli

ANTENA 1: Cele trei echipe de la CHEFI LA CUTITE gătesc meniu de Paște pentru gașca Zurli

În zi de sărbătoare, a doua zi de Paște, bucatele tradiționale își fac loc în meniul de la „Chefi la cuțite”. Chiar dacă sunt în competiție, cei trei chefi vor găsi și răgazul pentru a ciocni ouă, conform datinei.

 

Cu toate acestea, întrecerea dintre echipe va continua, iar tema probei din ediția specială de Paște este chiar meniul tradițional. Fiecare chef va trage la soți însă ce anume din meniul de Paște trebuie să gătească echipa sa: starter, main course sau desert. Telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente amuzante în bucătăria „Chefi la cuțite”, dar și de farfurii arătoase, pentru că toți concurenții sunt deciși să ofere o interpretare actuală bucatelor de Paște cu care sunt obișnuiți românii.

 

Și invitații de la jurizare vor aduce multă voie bună și energie de sărbătoare în platoul emisiunii: e vorba de gașca Zurli, tinerii deveniți un fenomen, care cu energia lor îi bucură pe copiii din toată țara. Ce părere vor avea ei despre meniul gătit de cele trei echipe, cum vor vota și cine va câștiga proba rămâne de văzut luni la „Chefi la cuțite”, de la 20.30.

 

Foto Credit: ANTENA 1

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns