HomeMAGAZINCheia productivității în viața profesională și personală

Cheia productivității în viața profesională și personală

Viața trepidantă de zi cu zi te obligă să fii tot timpul în mișcare. Dai telefoane, trimiți e-mailuri, participi la întâlniri și şedinţe importante. Fiecare oră este ocupată, și totuși, la finalul zilei, te întrebi cum de a zburat atât de repede timpul. Cu agenda încărcată, abia mai găsești loc pentru tine, familie și cei dragi.

 Autor: Andreea Manea

“Nu am timp” a devenit una dintre cele mai repetate mantre ale secolului XXI

Din păcate, problema actuală nu o reprezintă timpul de care dispunem, ci faptul că, de multe ori muncim foarte mult pentru rezultate puține, sau care vin foarte greu. Cu alte cuvinte, nu reușim să gestionăm corect timpul și activitățile pe care le avem. Consumăm jumătate de zi  ca să ne dăm seama că nu am reușit să ducem la bun sfârşit, nici măcar un sfert din tot ceea ce ne propusesem să facem. Investim multă energie în lucruri mărunte, suntem tensionați și cu gândurile dispersate.

Gândește-te cum îți rezolvi obiectivele pe un fond relaxat, de energie pozitivă. Ai mintea limpede, știi clar ce ai de făcut, în ce ordine și ai spor. Lucrurile curg armonios, ești productiv. Invers, atunci când suntem încordați și avem mintea plină de zgomot, începem multe lucruri și nu finalizăm niciunul. Cheia productivității și a gestionării corecte a timpului este starea noastră interioară – relaxarea.

 

AIM GROUP

Iată 4 întrebări care te ajută să-ți investești timpul și energia în mod benefic și cu rezultate excelente:

 • Cum pot face lucrul acesta mai simplu și mai rapid?
 • Cui pot cere ajutorul?
 • Este asta o activitate care îmi oferă sau îmi ia din energie?
 • Este o activitate care chiar merită tot acest efort sau pot renunța la ea?

Din ce în ce mai multe studii atestă faptul că meditația și relaxarea profundă sunt soluția celor care au un program foarte încărcat. Este o practică pe care  mulţi oameni de succes au adoptat-o deja stilului lor de viață. În primele ore ale zilei, ei își dedică 15-20 de minute practicilor spirituale precum meditaţia sau rugăciunea pentru a rezista stresului din timpul zilei. La fel, seara este un moment cheie pentru liniștirea minții, calmarea corpului și programarea cu succes a zilei care urmează.

 

Cum te poate ajuta meditația să devii mai productiv?

Potrivit lui Albert Einstein, „problema nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de gândire care a creat-o”. Ai observat că cele mai bune idei apar atunci când ai o minte liniștită? Sau că cele mai bune alegeri le faci când ești total deconectat de stres? Tot atunci îți poți găsi cele mai bune cuvinte și expresii pentru a susține prezentări și proiecte importante. Meditația aduce nenumărate beneficii în ceea ce privește gestionarea timpului: amplifică puterea de concentrare și focalizare, dezvoltă intuiția, crește rezistența la stres și oboseală ș.a.

 

Dispozitivul care te ajută să reziști stresului

Având în vedere aceste probleme concrete și actuale, echipa de cercetare AimGroup din România, a creat una dintre cele mai puternice și eficiente tehnologii pentru relaxare și liniștire a minții: Mind Synergy. Este ceea ce ai nevoie ori de câte ori îți dorești să te deconectezi total de stres și presiune pentru a-ți reîncărca bateriile și a-ți spori productivitatea. Funcționează rapid și plăcut. Îți liniștește gândurile și-ți pregătește întregul corp pentru starea de meditație profundă. După o ședintă de stimulare audio-vizuală cu Mind Synergy te simți revigorat și focalizat. Task-urile la care lucrezi se concretizează armonios și într-un timp mult mai scurt decât înainte.

Folosit în mod uzual, Mind Synergy îți menține creierul sănătos și longeviv. Cu ajutorul semnalelor sonore și luminoase modulate pe frecvențe precise benefice creierului, el creează o stare profundă de relaxare ale cărei efecte se simt atât la nivel mental, cât la nivel energetic și fizic:

 • Crește rezistența la oboseală, stres și anxietate;
 • Îți sporește focalizarea în realizarea obiectivelor propuse;
 • Induce și menține stării de euforie, claritate mentală și armonie interioară;

 

Utilizarea frecventă a dispozitivului Mind Synergy te poate ajuta să:

 • găsești idei spontane, rezolvări ale unor probleme prezente sau mai vechi,
 • îți dezvolți latura intuitivă și îți dai seama rapid în care activități merită să îți investești timpul și energia și în care nu; începi să conștientizezi ce întâlniri sau colaborări merită să fie acceptate sau nu,
 • dobândești claritate asupra scopurilor pe care le urmărești,
 • îți dezvolți capacitatea de concentrare și focalizare, astfel devii mai eficient și mai productiv.

Folosită în mod constant, această tehnologie te ajută să păstrezi un echilibrului între minte, corp și emoții și îți oferă numeroase alte beneficii. Timpul și energia ta sunt prețioase. Folosește-le eficient și sănătos!

 

Mai multe informații despre tehnologia Mind Synergy poți afla pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Mind Sinergy (1) Mind Sinergy (2)

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns