Connect with us

MAGAZIN

Cheia productivității în viața profesională și personală

MIND SYNERGY: Viața trepidantă de zi cu zi te obligă să fii tot timpul în mișcare. Dai telefoane, trimiți e-mailuri, participi la întâlniri și şedinţe importante. Fiecare oră este ocupată, și totuși, la finalul zilei, te întrebi cum de a zburat atât de repede timpul. Cu agenda încărcată, abia mai găsești loc pentru tine, familie și cei dragi.

Published

on

 

Viața trepidantă de zi cu zi te obligă să fii tot timpul în mișcare. Dai telefoane, trimiți e-mailuri, participi la întâlniri și şedinţe importante. Fiecare oră este ocupată, și totuși, la finalul zilei, te întrebi cum de a zburat atât de repede timpul. Cu agenda încărcată, abia mai găsești loc pentru tine, familie și cei dragi.

 Autor: Andreea Manea

“Nu am timp” a devenit una dintre cele mai repetate mantre ale secolului XXI

Din păcate, problema actuală nu o reprezintă timpul de care dispunem, ci faptul că, de multe ori muncim foarte mult pentru rezultate puține, sau care vin foarte greu. Cu alte cuvinte, nu reușim să gestionăm corect timpul și activitățile pe care le avem. Consumăm jumătate de zi  ca să ne dăm seama că nu am reușit să ducem la bun sfârşit, nici măcar un sfert din tot ceea ce ne propusesem să facem. Investim multă energie în lucruri mărunte, suntem tensionați și cu gândurile dispersate.

Gândește-te cum îți rezolvi obiectivele pe un fond relaxat, de energie pozitivă. Ai mintea limpede, știi clar ce ai de făcut, în ce ordine și ai spor. Lucrurile curg armonios, ești productiv. Invers, atunci când suntem încordați și avem mintea plină de zgomot, începem multe lucruri și nu finalizăm niciunul. Cheia productivității și a gestionării corecte a timpului este starea noastră interioară – relaxarea.

 

AIM GROUP

Iată 4 întrebări care te ajută să-ți investești timpul și energia în mod benefic și cu rezultate excelente:

 • Cum pot face lucrul acesta mai simplu și mai rapid?
 • Cui pot cere ajutorul?
 • Este asta o activitate care îmi oferă sau îmi ia din energie?
 • Este o activitate care chiar merită tot acest efort sau pot renunța la ea?

Din ce în ce mai multe studii atestă faptul că meditația și relaxarea profundă sunt soluția celor care au un program foarte încărcat. Este o practică pe care  mulţi oameni de succes au adoptat-o deja stilului lor de viață. În primele ore ale zilei, ei își dedică 15-20 de minute practicilor spirituale precum meditaţia sau rugăciunea pentru a rezista stresului din timpul zilei. La fel, seara este un moment cheie pentru liniștirea minții, calmarea corpului și programarea cu succes a zilei care urmează.

 

Cum te poate ajuta meditația să devii mai productiv?

Potrivit lui Albert Einstein, „problema nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de gândire care a creat-o”. Ai observat că cele mai bune idei apar atunci când ai o minte liniștită? Sau că cele mai bune alegeri le faci când ești total deconectat de stres? Tot atunci îți poți găsi cele mai bune cuvinte și expresii pentru a susține prezentări și proiecte importante. Meditația aduce nenumărate beneficii în ceea ce privește gestionarea timpului: amplifică puterea de concentrare și focalizare, dezvoltă intuiția, crește rezistența la stres și oboseală ș.a.

 

Dispozitivul care te ajută să reziști stresului

Având în vedere aceste probleme concrete și actuale, echipa de cercetare AimGroup din România, a creat una dintre cele mai puternice și eficiente tehnologii pentru relaxare și liniștire a minții: Mind Synergy. Este ceea ce ai nevoie ori de câte ori îți dorești să te deconectezi total de stres și presiune pentru a-ți reîncărca bateriile și a-ți spori productivitatea. Funcționează rapid și plăcut. Îți liniștește gândurile și-ți pregătește întregul corp pentru starea de meditație profundă. După o ședintă de stimulare audio-vizuală cu Mind Synergy te simți revigorat și focalizat. Task-urile la care lucrezi se concretizează armonios și într-un timp mult mai scurt decât înainte.

Folosit în mod uzual, Mind Synergy îți menține creierul sănătos și longeviv. Cu ajutorul semnalelor sonore și luminoase modulate pe frecvențe precise benefice creierului, el creează o stare profundă de relaxare ale cărei efecte se simt atât la nivel mental, cât la nivel energetic și fizic:

 • Crește rezistența la oboseală, stres și anxietate;
 • Îți sporește focalizarea în realizarea obiectivelor propuse;
 • Induce și menține stării de euforie, claritate mentală și armonie interioară;

 

Utilizarea frecventă a dispozitivului Mind Synergy te poate ajuta să:

 • găsești idei spontane, rezolvări ale unor probleme prezente sau mai vechi,
 • îți dezvolți latura intuitivă și îți dai seama rapid în care activități merită să îți investești timpul și energia și în care nu; începi să conștientizezi ce întâlniri sau colaborări merită să fie acceptate sau nu,
 • dobândești claritate asupra scopurilor pe care le urmărești,
 • îți dezvolți capacitatea de concentrare și focalizare, astfel devii mai eficient și mai productiv.

Folosită în mod constant, această tehnologie te ajută să păstrezi un echilibrului între minte, corp și emoții și îți oferă numeroase alte beneficii. Timpul și energia ta sunt prețioase. Folosește-le eficient și sănătos!

 

Mai multe informații despre tehnologia Mind Synergy poți afla pe pagina:

http://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Mind Sinergy (1) Mind Sinergy (2)

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Evenimente

CONCURS: Vara asta, PRO TV te trimite la Neversea și Untold

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Vacanța asta, te-ntreci cu vara la festival! Cu PRO TV prinzi răsărituri de neuitat la malul Mării Negre și trăiești cea mai intensă experiență de festival din Europa. Cum? PRO TV te trimite la Neversea și Untold!

Mult timp liber. Mult soare. Multă relaxare. Vara asta, vrei MAI mult! Mergi și la MARE și la CEL MAI MARE festival din România! Tot ce trebuie să faci este să intri pe protv.ro, să completezi formularul de concurs și să îți faci bagajele, pentru că poți fi unul dintre cei 10 câștigători ai verii.

 

Mecanismul concursului este simplu:

 • Pe protv.ro, în articolul de concurs îți alegi festivalul la care vrei să participi: Neversea sau Untold
 • Întrebarea din concurs este cea mai importantă, așadar trebuie să răspunzi cât de creativ posibil. Pentru Neversea, te gândești cum ar arăta vara ta perfectă, dacă ai putea face orice îți dorești. La Untold trebuie să-ți imaginezi că ești față în față cu DJ-ul tău preferat și poți să-i pui o singură întrebare: care e aceea?
 • După ce ai arătat cât de creativ ești, rămâi cu ochii pe protv.ro să vezi dacă ai câștigat un abonament dublu

 

PRO TV pune la bătaie 5 abonamente duble la Neversea și tot atâtea la Untold, două dintre cele mai așteptate festivaluri din România! Mai sunt doar 3 zile în care te poți înscrie pentru Neversea (24 iunie este ultima zi), iar concursul pentru Untold rămâne deschis până pe 27 iulie! Mai sunt doar câteva zile în care îți testezi creativitatea pentru a câștiga un abonament dublu la festivalurile verii!

Pe cele șapte scene de la Neversea (5-8 iulie) vor urca, printre alții, The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Alan Walker, Steve Angello, Jonas Blue, Steve Aoki, Redfoo, Nina Kraviz, Pendulum şi Jamie Jones.

Cluj-Napoca va redevi capitala muzicii românești în perioada 2-5 august, la Untold! The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun şi Nina Kraviz sunt doar câţiva dintre cei 250 de artişti care din line-up-ul festivalului UNTOLD.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Numar record de participanti: 5000 de spectatori au participat la Haidook Summer Fest

Published

on

 

3 zile de poveste, mii de spectatori și show-uri ecvestre unice în România! Peisajul de basm de la Vârf la In (Crucea Runcu), comuna Runcu (județ Dâmbovița) a fost luat cu asalt de peste 5.000 de spectatori, prezenți la cea de-a treia ediție a Haidook Summer Fest. Vreme de trei zile, oameni din toata țara, au venit să vadă „spectacole aventuroase” de cascadorie ecvestră. Și, spre încântarea tuturor, organizatorii le-au pregătit spectacol și adrenalină la cote înalte.

 

Au fost zile minunate. Am avut noroc de soare blând și de spectatori entuziaști. Ne-am dorit sa readucem în prim plan poveștile haiducești și să îi bucurăm pe toți cei prezenți cu spectacole unice. Și am reușit! Pentru noi este important că am văzut atât de mulți copii veniți aici, pe platou. Încântați de cai, muți de admirație la numărul de magie al lui Miron Bococi și dornici să încerce, la rândul lor, să călărească”, spune Ionuț Popescu, organizatorul festivalului.

 

Prima zi a festivalului haiducesc a fost una de încălzire, dedicată participanților la concursul de Working Equitation. A doua zi a debutat în forță cu un superb moment ecvestru: „Carusel cu blondele de la Potocava”. Caii, rasa Haflinger, „au dansat” în sincron, în fața publicului într-un moment ce le-a tăiat tuturor răsuflarea în peisajul însorit al Masivului Leaota.

Răzvan Popescu și Flick Domnu’ Rimă, gazdele evenimentului, au preluat rapid hățurile și i-au binedispus pe cei prezenți cu rime inspirate și povești despre haiducie, culese direct din rândul localnicilor. A fost momentul perfect pentru a introduce o inedită cursă cu măgari ce a făcut deliciul publicului. La fel de distractive au fost și jocurile câmpenești, în care concurenții au participat la probe care i-au făcut pe spectatori să râdă în hohote. Acestea doar au încălzit atmosfera pentru unul dintre cele mai fierbinți momente ale zilei: un show plin de adrenalină susținut de actorul Denis Ștefan. Pasionat de cai, Denis le-a arătat celor prezenți cum este să călărești în timp ce tragi cu arcul și cu sulița la țintă sau să mânuiești lasoul! Spectacolul a continuat cu demonstrație de dresaj natural alături de Uma, calul pe care  Denis Ștefan l-a salvat și îmblânzit cu multă atenție, răbdare și antrenament, apoi cu demonstrații de Garrocha alături de calul Ardo.

Denis Ștefan i-a înmânat ștafeta ecvestră maestrului Miron Bococi, maramureșean stabilit în Barcelona, care a creat momente de magie! Feeling, Bruce și Talisman au dans  într-un show emoționant și au săltat în două picioare la șoaptele „Vrăjitorului de cai” Miron Bococi. De altfel, vraja a pus stăpânire pe miile de spectatori prezenți la spectacolul oferit de Miron.

Legenda haiducului Radu Anghel, dar și a altor eroi ai zonei, precum și poveștile cu comori ascunse ale masivului Leaota au renăscut în “arena” hipică prin momente intense de Djighit, susținute de Miron Bococi și fratele sau Liviu, cel care a dublat actori celebri din serialul „Game of Thrones”. Lor li s-au alăturat și călăreții Cross Country Farm din Prod, Mureș.

Ziua s-a încheiat cu proba ștafeta a concursului Working Equitation și cu un concurs de obstacole pentru atelaje trase de unul sau doi ponei cu driveri adulți și copii. De pe marginea manejului, spectatorii și-au ales favoriții și i-au aclamat pe învingători.

Aventura și povestea s-au completat duminică, în ultima zi de Haidook Summer Fest.  Spectatorii au putut vedea demonstrații de voltije (gimnastică pe spinarea calului aflat în mișcare la lonjă), aduse în arenă de Asociația Bate Șaua, urmate de un moment dedicat atelajelor trase de ponei, Și, dacă dimineața a fost dedicată probelor sportive și competiției de working equitation, după amiază, Vali Vasilescu, unul dintre cei mai renumiți cascadori din România, a pus în scenă, alături de compania sa de teatru, “Basme cu Cai”, povestea Babei Samca. Un basm care a făcut deliciul celor mari și celor mici, deopotrivă, cu zmei, vrăjitoare și Făt Frumos. Cei mici au avut la dispoziție, pe parcursul celor 3 zile, ateliere de olărit, de pictură pe ceramică, locuri special amenajate pentru desenat și multe alte surprize și și plimbările călare.

De la Haidook Summer Fest 2018 nu au lipsit voia bună, muzica populară și, bineînțeles, mâncarea aburindă, băuturile reci, lenevitul pe baloți la soare, aruncatul cu privirea în zarea albastră, atelierele de olărit și pictat pe ceramică și activitățile outdoor.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

„Ocean’s 8: Jaf cu clasa” s-a lansat in complicitate cu vedetele la cinema

Published

on

Foto Credit: VERTICAL ENTERTAINMENT
 

Evenimentul de lansare a filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa” a avut loc săptămâna aceasta la Cinema City Afi Cotroceni, unde mai multe vedete de calibru au descoperit in avanpremiera planul unui furt fara precedent, pus la cale de opt specialiste fermecatoare.

Printre vedetele care au urmarit furtul din interiorul Galei MET s-au numarat: Monica Birladeanu, Nicole Cherry, Carmen Negoita, Catinca Roman, Dan Cruceru si Cristina Pocora, Nicoleta Nuca, Ramona Paun, Rares Nastase, Adina Postelnicu, Florentina Opris, Irina Mohora, Bogdan Medvedi, Iulia Verdes, Sasha Borona si Maria Radu.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna si Helena Bonham Carter fac echipa din 22 iunie pe marile ecrane, in mult așteptata productie a verii – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece in continuare. Atat de mult a trecut de cand Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiecteaza cel mai mare jaf din viata ei.

Pentru asta are nevoie de o echipa de profesioniste in domeniu, incepand cu partenera ei de incredere Lou Miller (Cate Blanchett). Impreuna recruteaza specialistele: bijutierul Amita, hoata de buzunare Constance, experta in garduri Tammy, hacker-ita Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Tinta este un superb colier din diamante in valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrita Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, insa totul trebuie sa decurga fara nicio abatere daca echipa vrea sa puna mana pe diamante. Totul se face la vedere.

Din distributia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurari care trebuie sa adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gala.

Warner Bros. Pictures prezinta, in asociere cu Village Roadshow Pictures, o productie Rahway Road, aventura exploziva „Ocean’s 8: Jaf cu Clasa”, din 22 iunie pe marile ecrane din tara.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending