HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCheloo descoperă la „iUmor” melodia obligatorie pentru radiourile din România

Cheloo descoperă la „iUmor” melodia obligatorie pentru radiourile din România

Un om cu o chitară pe scena „iUmor” nu va stârni foarte mult interes în momentul apariției. Însă după ce va începe să cânte, el va reuși într-un mod pe cât de simplu, pe atât de senzațional să schimbe complet starea de spirit și părerea juraților, înveselindu-i pe toți cei care îl vor privi și asculta în cea de a șaptea ediție a emisiunii ce va fi difuzată în prima zi de Paște, de la ora 20:30, la Antena 1.

 

Este vorba despre sfaturile mele super simple pentru o viață mega împlinită. Le puteți aplica chiar acum, instantaneu, și… e totul mult mai bine”, va spune concurentul de îndată ce va păși pe scenă. Buna dispoziție și veselia lui îl vor face pe Mihai Bendeac să îi spună „bine ai venit”, mai ales după o zi de jurizare pe care acesta o va caracteriza ca fiind „agonizantă”. Delia va fi în perfect acord cu colegul ei, bucurându-se și ea de numărul de pe scenă. „Ai fost pentru noi schimbarea de stare. Eram aproape înmormântați”, va adăuga artista.

 

Însă cele mai multe aprecieri le va primi din partea lui Cheloo, care va spune despre concurent că a fost „preferatul meu pe ziua de azi”, iar despre melodie – că ar trebui să fie obligatorie la toate radiourile. „Eu detest radioul, dar cred că ar fi minunat ca în fiecare dimineață la ora 07:00 sau la ora 08:00 toate radiourile să difuzeze această piesă, exact în forma asta… Bravo!”, va concluziona artistul.

 

Despre ce anume va cânta concurentul, în ce mod o va face și cum va readuce zâmbetul pe buzele juraților la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Fanii Mireasa pentru Fiul meu vor avea o nouă emisiune din vara care va fi difuzată la postul ACASĂ. Iată cine va prezenta emisiunea şi când va începe!

Lasa un comentariu aici!

Written by

cristina.minac@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns