HomeTELEVIZIUNEEmisiuniCheloo povesteşte la “X Factor” cum a hărţuit o călugăriţă în Tulcea

Cheloo povesteşte la “X Factor” cum a hărţuit o călugăriţă în Tulcea

 Preselecţiile “X Factor” se află  la a cincea ediţie, ediţie în care mărturisile juraţilor se ţin lanţ. Astfel că, duminică, de la ora 20:30, la Antena 1, concurenţii îl vor provoca pe Cheloo să facă cele mai neaşteptate declaraţii.

Oraşul de provenienţă al unui concurent i-a amintit lui Cheloo de un moment inedit din viaţa sa:

“La Tulcea am hărţuit o călugăriţă. Am nişte amintiri foarte drăguţe din vara anului 2000. Am alergat-o pe plajă, pentru că îmi plăcea cum era îmbrăcată şi voiam să fac o poză cu ea.” Colegii lui Cheloo din juriu au crezut că raperul glumeşte, dar detaliile povestiri i-au făcut să nu mai aibă îndoieli: “O oră a fugit călugăriţa de mine. După ce am făcut-o să stea la poză cu mine, am pierdut aparatul, pentru că m-am îmbătat”, a mărturisit Cheloo.

Întregul moment va putea fi urmãrit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Latest comment
  • hahaha… haios. in 2000 la costinesti era una care vindea prajituri langa statuia aia de am uitat cum ii zice… era frumoasa a dreacu… si pocaita! 2 ore am stat si eu pana am convins-o sa se pupe cu mine:)). dupa ce a inceputa sa ma ia ea pe sus am luat eu foc ca de ce nu a mers de prima data. si ea tot o tinea ca ea nu a facut nimic, doar ca a raspuns la insistenta mea…:)))

Lasă un răspuns