HomeLIFE STYLEChicane live in septembrie la Bucuresti

Chicane live in septembrie la Bucuresti

Trupa electro-pop Chicane va concerta in Parcul Izvor din Capitala la inceputul lunii septembrie, pe aceeasi scena cu trupa rock Guano Apes, au anuntat, duminica, reprezentantii Emagic, organizatorii evenimentului.chicane

Dupa Guano Apes, Chicane este al doilea nume confirmat pentru Tuborg Green Fest, festival care se va desfasura in perioada 4-6 septembrie in Capitala.

Chicane, supranumit „parintele imnurilor din Ibiza”, este unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume. Proiectul Chicane poarta semnatura lui Nicholas Bracegirdle, unul dintre cei mai bine cotati producatori si compozitori din lume la acest moment.
Desi a fost implicat in multe proiecte si colaborari, Nick a avut cel mai mare succes ca parte a trupei Chicane. Stilul sau este influentat de muzica unor artisti precum Jean Michel Jarre si Vanghelis.

Albumul „Far from the Maddening Crowds” si single-urile „Saltwater”, „Don’t Give Up”, in colaborare cu Bryan Adams, „Stoned in Love” cu Tom Jones, „Bruised Water” cu Natasha Bedingfield si „Wake Up” alaturi de Keane au transformat Chicane intr-un nume de referinta pentru industria muzicala europeana.

Accesul publicului la festivalul Tuborg Green Fest, ornanizat de Emagic, va fi gratuit.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns