HomeLIFE STYLEChristian Slater: “Ma simt mai sexy cand sunt autentic!”

Christian Slater: “Ma simt mai sexy cand sunt autentic!”

Consum abuziv de alcool, probleme cu drogurile, scandaluri care au tinut prima pagina a ziarelor si relatii controversate cu unele dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood – “baiatul rau” Christian Slater poate sa spuna ca nimic din ce e omenesc nu-i este strain. 

„Gandirea sanatoasa vine din experienta. Iar experienta, dintr-o gandire nu tocmai sanatoasa”, obisnuieste sa spuna actorul. Intrebat de publicatia britanica The Guardian cum reuseste sa se abtina acum de la toate excesele pe care le-a facut in trecut, Slater raspunde:

“E o provocare, intr-adevar, mai ales cand esti incapatanat si vrei sa faci sa mearga ceva ce n-a mers!  Iluzia pe care ti-o da alcoolul este ca te simti liber si confortabil, cand de fapt e o situatie jenanta sa te adune lumea de pe jos. E stanjenitor si pentru tine si pentru prietenii tai. Dar simt ca lucrurile stau altfel acum. Cred ca e mai bine sa fii autentic. Chestia asta ma face sa ma simt mai sexy. Pentru ca este mai sexy sa apari in fata oamenilor exact asa cum esti si  sa traiesti momentul prezent, decat sa ai nevoie de un lichid care sa te “lubrefieze”, asa incat sa ai senzatia ca te potrivesti in peisaj!”, mai spune actorul.

Telespectatorii Pro Cinema se pot intalni cu Christian Slater in fiecare vineri, de la ora 20:00, cand se difuzeaza serialul „Necunoscutii”.

Lasa un comentariu aici!

Written by

adrian.popa@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns