HomeAUDIENȚE TVCIFRE Show-ul „Te cunosc de undeva” ramane lider de audienta pe toate segmentele de public

CIFRE Show-ul „Te cunosc de undeva” ramane lider de audienta pe toate segmentele de public

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” ramane liderul serilor de sambata!  Show-ul transformarilor care l-a avut drept castigator pe Pepe, cu o transformare in Redfoo, de la trupa LMFAO, a fost sambata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public!

CIFRE DE AUDIENTA (Sursa: Kantar Media. Interpretare grafice: RADAR DE MEDIA)

 

            „Te cunosc de undeva!” a adunat in fata micilor ecrane 1.944.000 de telespectatori la nivelul publicului national, in minutul de maxima audienta, 21.43, mai mult decat dublu fata de Pro Tv, cu doar 950.000 de telespectatori. De asemenea, pe intreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obtinut in minutul de maxima audienta de la 22.18 – 12,4 puncte de rating si 26,4% cota de piata, mai mult decat dublu fata de ProTv care inregistra doar 4,8 puncte de rating si 10,2% cota de piata.

Emisiunea a fost lider de audienta, nu doar la nivelul publicului din mediul urban si national, ci si la nivelul publicului din mediul comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

erata: in graficul de mai jos sunt prezentate cifrele de audienta din data de 1 noiembrie 2014

audiente tv Te cunosc de undeva vs pro tv 2 noiembrie 2014

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.29 – 23.51) o audienta medie de 9,6 puncte de rating si 21,3% cota de piata, in timp ce PRO TV inregistra doar 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 12,9 %.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 8,2 puncte de rating si o cota de piata de 18,9 %, in timp ce PRO TV obtine 5,8 puncte de rating si 13,4 % cota de piata.

De asemenea, la nivelul publicului din mediul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Antena 1 a obtinut o audienta medie de 8,7 puncte de rating si 21,8 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, PRO TV, inregistra 7,1 puncte de rating si 17,9% cota de piata.

Florin Ristei - Pink

Gala starurilor din toate timpurile a continuat sâmbătă, la Antena 1, cu noi personaje remarcabil întruchipate de către cei opt campioni ai transformărilor totale. Castigatorul galei, Pepe, în postura lui Redfoo de la trupa LMFAO, a fost un nebun sexy conștient de farmecul lui irezistibil și, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, a renunțat la slip. Lora a creat un moment sensibil si a readus-o în fața telespectatorilor pe Mihaela Runceanu, cu una dintre cele mai cunoscute piese ale ei, “Iartă”.

Florin Ristei s-a transformat în Pink și a cântat toată piesa “I’m still a Rockstar”, suspendat deasupra scenei, legat cu niște hamuri. Rona Hartner a întruchipat-o pe Emeli Sande, iar Anda Adam a devenit o divă a jazz-ului mondial, în persoana Georgiei Gibbs. Maria Buză a fost regina salsei Celia Cruz, iar Jorge l-a intruchipat pe nemuritorul Frank Sinatra. Nu în ultimul rând, CRBL l-a adus pe scena show-ului pe Andrei Ștefăneț cu a sa “Jaga, Jaga”, piesă atât de cântată și mai ales  dansată în cluburi, la nunți și la orice fel de alte petreceri. Momentul extraconcurs al ediției a fost sustinut de Maria Buză și Jorge care, pentru plăcerea transformărilor, le-au amintit tuturor de trupa Angels.Jorge

Invitata specială a acestei gale, actrița Alexandra Velniciuc, a cantat în duet cu juratul Aurelian Temișan piesa L.O.V.E., imitandu-i pe Natalie și Nat King Cole.

Foto Credit: Antena 1
Video Credit: Youtube/Te cunosc de undeva


 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns