HomeLIFE STYLECine va fi viitorul Presedinte al Romaniei ?

Cine va fi viitorul Presedinte al Romaniei ?

Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, 33% dintre respondenti au declarat ca ar vota cu Traian Basescu, 22% ar vota cu Sorin Oprescu, 19% ar vota cu Mircea Geoana, 12% cu Crin Antonescu, 10% cu Vadim Tudor si 3% cu Printul Radu Duda.img

Potrivit sondajului, 27% dintre respondenti ar dori ca Mircea Geoana sa candideze din partea PSD la Presedintie, in timp ce 3% il prefera pe Adrian Nastase, iar 1% pe Cristian Diaconescu. In schimb, 69% dintre cei intervievati nu au nici o opinie.
Din partea PNL, 20% il vad pe Crin Antonescu candidat al partidului pentru Cotroceni, iar 2% pe Calin Popescu Taricenu si cate 1% pe Ludovic Orban si Bogdan Olteanu. Proportia celor care nu stiu sau nu raspund este de 76%.

Traian Basescu este creditat de 23% drept candidat al PD-L la prezidentiale, in timp ce 2% il prefera pe Emil Boc si 1% pe Theodor Stolojan.
20% dintre respondenti cred ca Traian Basescu este cel mai bun presedinte de la Revolutie incoace, 17% cred ca Ion Iliescu a fost cel mai bun, iar 13% il crediteaza pe Emil Constantinescu. 40% dintre cei care au participat la studiu cred ca niciunul dintre presedinti nu a fost bun.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment
  • Sa cada toata haita masonica din romania si Basescu sa fie presedinteiar Boc pe mai departe prim ministru.

Lasă un răspuns