HomeALL MEDIACiteste primul numar al revistei Absolutely Fabulous aici pe Radar de Media

Citeste primul numar al revistei Absolutely Fabulous aici pe Radar de Media

Diana Enciu si Alina Tanasa lanseaza primul numar al revistei online AbsolutelyFabulous, un proiect ce vine in sprijinul unui concept care a prins viata in luna februarie 2010 si care are la baza organizarea targurilor de fashion&vintage cu acelasi nume.

Conceptul Absolutely Fabulous a pornit initial ca un targ care dorea sa sprijine curentul vintage si tinerii designeri care nu aveau posibilitatea sa isi expuna si sa isi comercializeze produsele si prinde contur din luna iulie prin aparitia revistei trimestriale care doreste sa ii aduca mai aproape pe cei ce nu pot participa laevenimentele AFF, sa fidelizeze vizitatorii si participantii AFF si sa tina publicul lacurent cu stirile si atmosfera fabulous.

Cu o echipa formata din tineri colaboratori din presa online si glossy (Matei Stoicovici, Marius Tatu, Andra Moga, Ioana Piscociu, Simina Turcu, Mona Lazar,Cristian Niculae, Ciprian Strugariu, Constantin Stefanescu si multi altii), revista dezvaluie povestea echipei Cupcake, pictoriale de fashion&beauty, jurnale alefashion bloggeri-lor internationali, cele trei editii Absolutely Fabulous Fair,shooting-uri de street style si multe alte materiale care definesc evenimentele Absolutely Fabulous.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

<p>Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti<br /> Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.</p>

Latest comment

Lasă un răspuns